Monako ima problema, ali Anri oštrim pogledima zavodi red u svlačionici! (VIDEO)

tjeri-anri-arsenal-navijači
Anri ima jasnu poruku za navijače Arsenala! (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Fudbaleri iz kneževine pripremaju se za meč poslednjeg kola Lige šampiona. Monako je već izgubio šanse da se nađe u drugoj fazi najjačeg takmičenja. Večerašnji meč protiv Borusije igraće samo za prestiž, a na konferenciji su se pojavili Anri i defanzivac Badiašil.

Anri je na klubu Monaka seo pre nešto više od dva meseca, kada je otkaz dobio dotadašnji trener Žardim. Portugalac, kao i sada Francuz, nije mogao da računa na sve najbolje igrače, zbog povreda. To je bio jedan od razloga za loše rezultate.

VEČERAS SE SVE ODLUČUJE!

Na dosadašnjih deset mečeva pod njegovom komandom, Monako je zabeležio dve pobede, dva remija i čak šest poraza. Broj povređenih igrača je i dalje ogroman. Sklapanje tima za svaku utakmicu je prava avantura jer Monako konstantno ima preko 10 povređenih fudbalera.

Takva situacija, koja se dešava u svim linijama tima, izbacila je u prvi plan neke mlade igrače. Jedan od njih je Benoa Badiašil. Mladi defanzivac je ove sezone već odigrao pet mečeva za seniorski tim iako ima samo sedamnaest godina.

Na konferenciji pred Borusiju se pojavio u društvu svog trenera i oni su zajedno najavljivali taj meč. Borusiji je bitan, jer bi u slučaju kiksa Atletika mogli da stignu do prvog mesta u grupi. Za Monako se već zna da će biti poslednji, čak i ako pobedi, jer Klub Briž ima četiri boda više.

Nakon što su razgovarali sa medijima, Anri i Badiašil su zajedno krenuli da napuste salu. Reprezentativac Francuske do 19 godina je ustao i krenuo da hoda ka izlazu, ali Anri nije želeo da se na tome završi. Prvo je pozvao svog fudbalera da se vrati.

Bilo je potrebno uvući stolicu na kojoj je sedeo. Nije to posao nekog od ljudi koji su organizovali konferenciju. Anri je zahtevao od svog igrača samo minimum kulture. Iako rezultati tima nisu na zavidnom nivou, očigledno se pažnja posvećuje i vaspitanju.

BORUSIJA JE VEČERAS FAVORIT!

Monako je trenutno pretposlednji tim na tabeli francuskog prvenstva. Nakon 16 odigranih kola imaju samo 13 osvojenih bodova. Već su ispali iz Evrope pa mogu da se posvete opstanku. Anri još uvek ne može da računa na ogroman broj fudbalera.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime