Milošević: Spreman sam za Partizan, svi znaju da sa mnom ne može da se manipuliše

Foto: Screenshot/YouTube

Prve reči Save Miloševića kao novog trenera Partizana zasadile su „novi optimizam“ u Humsku, iako za to u ovom trenutku, bar kada je reč o domaćem šampionatu, nema apsolutno nikakvog osnova. Ipak, Milošević je ubeđen da je spreman, za razliku od svojih prethodnika.

Nekadašnji golgeter crno-belih, Aston Vile i Saragose odlučio je da napusti funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije i preuzme tim koji se nalazi u veoma lošoj situaciji na brojnim frontovima, a nakon odlaska Zorana Bate Mirkovića.

Milošević: Spreman sam za Partizan, svi znaju da sa mnom ne može da se manipuliše

Milošević u intervjuu za „Sportski žurnal“ kaže da je još pre godinu dana odlučio da „ode u trenere“, kao i da su ga već zvali iz Partizana, ali da tada nije bio spreman. Na pitanje šta je sada novo što vam pre  godinu nije odgovaralo, Milošević odgovara:

„Rekao sam da ne želim da se upuštam u bilo šta dok ne vidim podršku. Generalnu, pozicije, opozicije, navijača, države, svih faktora… Ne mogu da dozvolim da Partizan bude 13. prase. Svima je potrebno da Partizan bude jak, nećemo valjda da se dozivamo pameti kad budemo četvrti“.

On ističe da ima podršku „svih koji iskreno žele dobro Partizanu“, ali podvlači da s njim ne može da se manipuliše.

„Zvalo me je 15 ljudi, svi su mi rekli da sam potreban Partizanu. Ali, svi znaju da sa mnom ne može da se manipuliše“, rekao je Milošević.

Legendarni reprezentativac, koji je za nacionalni tim nastupao između 1994. i 2008. godine, smatra da neće doživeti sudbinu Ivana Tomića, Zorana Mirkovića, Ljubinka Drulovića

Milošević: Spreman sam za Partizan, svi znaju da sa mnom ne može da se manipuliše

„Svi moji drugovi su se ’samoubili’ u Partizanu, znam to. Jasno mi je i zbog čega, verujem da neću doživeti njihovu sudbinu i duša me boli što su potrošeni. Verujem jer su ušli srcem a ne razumom u priču i nisu bili spremni za to, ja jesam. Zaista sam spreman i svi koji me bar malo poznaju, sigurni su da teško odustajem kad nešto počnem da radim“, dodao je Milošević, a potom objasnio zašto je napustio fotelju namenjenu potpredsedniku Saveza:

„Ne patim od funkcije. Dao sam ostavku na funkciju direktora saveza, mogao sam i selektor da budem tada i pre… Sada ostavljam funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije… Mogu da budem sve, ne moram – ništa!“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime