Milojević vapi za napadačem

3
Miloš Milojević-Zvezda
Milojević je posle pobede na kraju priprema! (FOTO: Starsport.rs)

Fudbaleri Crvene zvezde savladili su u Austrija Listenau u generalno probi, a trener Miloš Milojević izneo je utiske posle meča.

“Na početku smo bili izuzetno nadmoćni, ali to nismo krunisali golom, potom smo iz predostrožnosti menjali i rotirali, kako igrački, tako i poziciono, pa je onda to delovalo nestabilno u periodima. Ipak, dobro je pripeme završiti pobedom, ali i time da su svi dobili minute, tako da imamo jasnu sliku ko može, a ko mora još da radi. Mnogo dobrih situacija i prilika, što me raduje, jer na tome radimo. Nema opravdanja, ali sa igračima koji nisu klasični centarfori, a igrali su kao najistureniji sam zadovoljan u smislu kako su odgovarali zadacima, ali sa jednim klasičnim napadačem, to bila drugačija slika i više postignutih golova. Zalaganje, trčanje i odnos prema igri je za svaku pohvalu”, rekao je šef struke srpskog prvaka.

Ono što posebno raduje stratega Zvezde jeste da nije bilo ozbilnijih povreda u Antaliji.

“Zadovoljan sam time što je većina igrača zdrava. Bilo je sitnijih povreda koje je prouzrokovao tvrđi teren u Turskoj, ali da ne kukamo sad… Nema krupnih povreda koje igrače mogu da odvoje od terena duže vreme, a generalno sam zadovoljan svim urađenim na pripremama, osim onih 45 minuta protiv Ludogoreca” zaključio je Milojević.

Zvezda uspešna u generalnoj probi!

BONUS VIDEO:

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime