Milojko Pantić: Partizan nema para? Prodajte jedan tenk!

Milojko Pantić

Gost naše specijalne Meridian Mundijal emisije bio je Milojko Pantić! Naš legendarni komentator nam je pomogao da neke od igrača pošaljemo na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali ne samo to…

Sa njim smo pričali o fudbalu, aktuelnim i nekim ranijim događanjima iz fudbala. Milojko Pantić nam je pričao o shvatanju Velibora Vasovića o modernom fudbalu i enormnim zaradama u njemu, a ispričao nam je i šta je legendarni kapiten Partizana i Ajaksa rekao kada crno-beli nisu hteli da mu produže ugovor po njegovim uslovima.

Partizan nema dovoljno para? Prodajte onda jedan tenk“, citirao nam je Milojko Pantić Velibora Vasovića.

milojko-pantic-partizan
Milojko Pantić je, kao i uvek, bez dlake na jeziku (FOTO: Guliver Images)

Čovek koji je bio na osam Mundijala sada je neke naše igrače poslao na SP u Rusiji, a sa njim smo pričali i o tome kako su se Svetska prvenstva menjala kroz istoriju.

Otkrio nam je i da više ne gleda uživo prenose fudbalskih mečeva jer mu je to previše stresno. Polufinala LŠ je ipak gledao, a pogotovo ga je oduševila Roma koja je izbacila Barselonu.

Što se tiče polufinala istakao je da Bajernu treba potpuna rekonstrukcija i podmlađivanje, a pričao je i o svojim lapsusima. Ekskluzivno nam je otkrio da je čuveni lapsus da “na teren izlaze igrači Partizana, a evo i naših” izmišljen i da to on nikada nije rekao!

Milojko Pantić: Evo igrača Partizana, a evo i naših? Nikada to nisam rekao!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zanimljivosti o fudbalu KOJE NISTE ZNALI | PART 2 | Meridian Sport TV

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime