Milojko Pantić: Evo igrača Partizana, a evo i naših? Nikada to nisam rekao!

Milojko-pantic-mundijal-meridian-emisija
Milojko Pantić je bio gost nove Meridianove emisije (FOTO: Meridian)

Ponovo smo imali fantastičnog gosta i ponovo smo neke igrače poslali u Rusiju! Podeljene su još četiri karte, a naš pomoćnik prilikom izvlačenja bio je legendarni Milojko Pantić.

Doajen srpskog novinarstva bio je, kao i uvek, veoma raspoložen za priču.

Svi se sećamo njegovih legendarnih prenosa, po glasu smo znali da ga prepoznamo, iako često nismo bili sigurni kako taj čovek izgleda. Prenosio je Crvenu zvezdu, za koju nikada nije krio da navija. Uživali smo i dok smo slušali mečeve reprezentacije, a o svemu tome je Milojko pričao sa nama.

Upravo za beogradski “večiti derbi”, u kom igra Crvena zvezda, vezuje se i jedna od najvećih anegdota u njegovoj karijeri. Čuvena je rečenica “Evo igrača Partizana a evo i naših”. Godinama unazad se ta rečenica prepričava, ali Milojko Pantić kaže da nikada nije izgovorio tako nešto ali da nije bilo potrebe da demantuje sve ove godine.

milojko-pantic-istina-crvena-zvezda
Milojko Pantić otkrio je istinu o čuvenoj najavi (FOTO: Starsport)

Kada smo se već okupili da pričamo o Svetskom prvenstvu morali smo se dotaći i reprezentacije. Pantića između ostalog zanima i zašto šansu nije dobio Dragan Stojković. Umesto početnika na klupi smatra da bi bolje bilo da je postavljen Nišlija.

Milojko Pantić nam je pričao o svojim kladioničarskim avanturama ali nije hteo da podeli savete. Pao je na Romu, jer nije očekivao da izbace Barselonu ali ne želi da predlaže igračima šta da stave na svoje tikete. Citirao je Miljanića i rečenicu ‘’Verujem u rad a ne u prognoze’’.

Posebno je zanimljiva konstatacija da fudbaler čije ime zvuče kao pesma, a radi se o Maradoni, ne može da bude loš. Možda i najzanimljiviji deo price bila je izjava o Bajernovim krilima, tandem koji već deceniju nastupa za minhenski klub.

MOJ UGAO: Dejan Nedić o srpskim sudijama, rasizmu, VAR tehnologiji…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zanimljivosti o fudbalu KOJE NISTE ZNALI | PART 2 | Meridian Sport TV

 
 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime