Milojević najavio promene u Zvezdi: Ko ne može da prati naš voz…

7
Foto: Starsport

Posle burne izjave za Arenu Miloš Milojević ništa preterano blaži nije bio ni u obraćanju na konfernciji za medije.

Remi sa Napretkom je treneru Zvezde teško pao, a poslao je nedvosmislenu poruku svojim igračima, koji će morati da podignu nivo igre u narednom periodu.

– Utakmica u kojoj ne iskoristimo šanse i budemo kažnjeni iz tri povezane greške. Prvo bespotreban faul, zatim loša reakcija i onda “spavanje” na drugoj lopti, to se kažnjava. Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve, tako da je bilo dobrih stvari, ali nedovoljno da se pobedi u Kruševcu – počeo je Milojević.

Sledi reprezentativna pauza…

– Prijaće sa mentalnog aspekta, ali ima mnogo igrača koji pauzu moraju da iskoriste da dodatno rade, jer smatram da im odmor nije potreban, s obzirom da nisu imali minutažu.

Žali Milojević najviše zbog toga što navijači za sjajnu podršku nisu nagrađeni sa tri boda. Trener Zvezde je najavio promene u narednom periodu.

– Žao mi je zbog navijača, dođu, igramo 45 minuta odlično, ali mentalitet je takav kakav jeste, i za to nam treba promena u sastavu. Ko može da prati naš voz može, ko ne može, ne može – podvukao je Milojević. 

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime