Milojević: Ne znam zašto Klop nije poveo Šaćirija u Beograd

Crvena Zvezda - Napoli Champions League Liga Sampiona press Vladan Milojevic Nenad Krsticic Belgrade, Serbia on September 16. 2017. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije o predstojećem duelu sa Liverpulom u Ligi šampiona na stadionu Rajko Mitić, a bilo je pitanja i novinara iz Engleske koje je zanimalo šta strateg crveno-belih misli o odluci Jirgena Klopa da u Beograd ne povede Đerdana Šaćirija.

Aktuelni srpski šampion u utorak od 18:55 dočekuje „Redse“ u okviru četvrtog kola grupne faze najelitnijeg evropskog takmičenja, a zbog raznih spekulacija o tome kakav prijem čeka švajcarskog fudbalera sa albanskim poreklom, Klop je odlučio da „iskaže poštovanje, izbegne bilo kakve distrakcije koje bi skrenule pažnju sa 90-minutnog duela“ i Šaćirija ne povede u Beograd.

„Mi smo Liverpul, veliki klub, fudbalski klub, ali nemamo nikakvu drugačiju poruku, posebno ne političku. Želimo da se fokusiramo na fudbal i oslobodimo svega ostalog. Šaćiri neće putovati, prihvatio je to i razumeo. On je naš igrač, mi ga volimo, igraće još mnogo puta za nas, ali ne u utorak“, objasnio je pred put u Srbiju.

Šaćiri je na Svetskom prvenstvu nastupao za Švajcarsku, a gol koji je postigao u meču protiv Srbije proslavio je sklopivši ruke u obliku dvoglavog orla, dok je Granit Džaka, strelac drugog pogotka, učinio isto.

Milojević nije želeo previše da se upušta u to što Šaćiri neće zaigrati pred punim tribinama Marakane, a na pitanje engleskog novinara je rekao sledeće:

„Ne znam šta da vam kažem, ako je tako odlučio gospodin Klop… Nemam nešto posebno da dodam, zna se cela situacija… Da li je to odluka gospodina Klopa zbog taktičkih ili nekih drugih stvari, u to nisam upoznat, tako da ne bih mogao ni da komentarišem“.

Kada je reč o revanšu sa klubom sa Enfilda, Milojević je rekao da je za crveno-bele najbitnije da ostanu koncentrisani svih devedeset minuta.

„Bez nekog preterivanja – to sam rekao i u Liverpulu i potvrdiću i sad – to je ekipa koja je selektovana za osvajanje Lige šampiona. Imaju igrače koji imaju individualni kvalitet i mogu da vas kazne za najmanju sitnicu“, naveo je Milojević.

https://youtu.be/s34TFuqoekk

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime