Milivojević doneo pobedu: Lukina bomba za tri boda! (VIDEO)

Milivojević se obratio navijačima Kristal Palasa (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Srpski fudbaler bio je jedini strelac na meču Kristal Palasa i Lestera. Pobeda je za Orlove došla nakon dva prvenstvena poraza i u veoma bitnom momentu. Milivojević je postigao gol kojim su pobegli od zone ispadanja ali ih već u narednoj rundi čeka težak posao.

Luka Milivojević je postao najvažniji šraf u mašineriji Kristal Palasa. Više taj tim ne može da se zamisli bez njega, momka sa kapitenskom trakom oko ruke. Bivši fudbaler Zvezde, Olimpijakosa i Anderlehta pravi je predvodnik tima iz Londona u ovoj sezoni.

SUTRA SE IGRA VELIKI DERBI U ENGLESKOJ!

Bilo je tako i prošle sezone, tj. od dolaska Roja Hodžsona u klub. Promenile su se neke stvari, Luka je preuzeo inicijativu i postao važan deo tima. Odgovornost je bila na njemu, počeo je da izvodi penale i to vrlo uspešno, a kapitenska traka je ubrzo prebačena na njegovu ruku.

Danas popodne je postigao novi gol, svoj četvrti u sezoni i zanimljivo je da je svaki od njih bio u Premijer ligi. Ovo je bio prvi put da Milivojević nije strelac sa bele tačke, već sa mnogo udaljenije pozicije. Andros Tauzend je petljao, nije imao rešenje i rešio je da odloži loptu. Milivojević je znao šta hoće sa njom.

Primio je, namestio se i pogodio tačno ono što je hteo. Kasper Šmajhel bio je potpuno nemoćan a cela njegova ekipa je bila takva do kraja susreta. Iako Palas ponovo nije igrao sjajno, uspeli su da sačuvaju prednost.

Iako je ovo bio prvi Lukin gol iz igre ove sezone, on je već sada najbolji strelac Palasa. Ako bismo gledali golove postignute u Premijer njemu je najbliži pratilac Vilfred Zaha sa jednim manje postignutim golom. Tauzend, Šlup i MekArtur po dva puta bili su strelci ove sezone.

ČEKAJU TE KVOTE ZA NAREDNO KOLO!

Pošto je Luka Milivojević izbio na čelo klupske liste strelaca, možemo da razmišljamo i o njegovom ostanku tu. Prethodne sezone je takođe bio najbolji golgeter u redovima Kristal Palasa. Postigao je tada deset golova u Premijer ligi i ponovo mu je Zaha bio prvi pratilac.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime