Milivoje Ćirković: Takvih kao Suma ima u Teleoptiku! (VIDEO)

0
Milivoje Ćirković-partizan
Milivoje Ćirković ponovo u Partizanu! (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©)

Gost naše specijalne Meridian Mundijal emisije bio je Milivoje Ćirković! Legendarna figura među navijačima crno-belih, više od decenije igrač Partizana, sa nama je pričao o fudbalu, Partizanu, Njukaslu…

Naravno pitali smo ga o tome kako je došlo do toga da on šutne onaj odlučujući penal koji je odveo Partizan u Ligu šampiona. Otkrili smo da je Saša Ilić zapravo odlučio da Ćirković šutne odlučujući penal.

Otkrio nam je da je 2006. godine trebalo da bude u timu za Mundijal, te da mu je selektor Ilija Petković to saopštio nedelju dana pred objavljivanje spiska. Na kraju se nije našao na spisku putnika za Mundijal, a do danas ne zna zbog čega je to bio slučaj.

POGLEDAJ CELU EMISIJU SA MILIVOJEM ĆIRKOVIĆEM! 

Dotakli smo se i aktuelnog tima Partizana i njihovih igara, a nezaobilazna tema bio je Sejduba Suma. Najskuplje plaćeni stranac u istoriji Partizana za sada nije pokazao dobre igre. Milivoje Ćirković takođe nije oduševljen njegovim igrama, a u našoj Meridian Mundijal emisiji istakao je da čak i u omladinskom pogonu Partizana ima igrača koji bi mogli bolje da odgovore Đukićevim zadacima.

Govorilo se i o rivalstvu Zvezde i Partizana, a Ćirković je otkrio da je sa bivšim kapitenom Zvezde Nenadom Lalatovićem veliki prijatelj, još od vremena kada su zajedno nastupali za Milicionar. Naš gost je istakao da mu stalna napetost između večitih rivala i konstantna saopštenja klubova jako smetaju.

TRI PARA IZ OVE LIGE – I PRAVAC RUSIJA!

Istakao je da je velika greška to što u fudbalskom klubu Partizan nema dovoljno bivših igrača i sportista, te da sadašnje uprave Zvezde i Partizana ne razumeju samu prirodu fudbala kao igre!

Naša Meridian Mundijal akcija se nastavlja! Milivoje Ćirković i Dule Savić su nam pomogli da još četiri igrača pošaljemo u Rusiju!

I dalje je za put u Rusiju potreban samo jedan tiket sa tri para iz Meridian Mundijal lige!

KLADI SE NA PARTIZAN!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime