Emotivno pismo Mesija: Sanjao sam da budem svetski prvak znajući da se to možda nikad neće desiti! (VIDEO)

4
lionel mesi-fudbal-instagram
Mesi će ponovo biti proglašen najboljim igračem sveta! (FOTO:Printscreen/Instagram/leo messi)

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi oglasio se na Instagramu pismom u kojem je konačno “otvorio dušu” po osvajanju Mundijala!

Mesi je prvi put u karijeri podigao trofej namenjen prvaku sveta,a danas je dočekan u rodnoj zemlji nakon čega je imao emotivnu objavu na društvenoj mreži.

– Od Grandolija do Svetskog prvenstva u Kataru prošlo je skoro 30 godina. Bilo je to blizu tri decenije u kojima mi je lopta donela mnogo radosti. Uvek sam sanjao da budem svetski prvak i nisam želeo da prestanem da pokušavam, čak i znajući da se to možda nikada neće desiti.

– Ovaj trofej koji smo osvojili je i za sve one koji to nisu ostvarili na prethodnim SP koje smo igrali, kao i 2014. u Brazilu gde smo to zaslužili boreći se do samog finala. Vredno smo radili i želeli to. Takođe, trofej je i od Dijega koji nas je ohrabrio sa neba. I svih onih koji su uvek finansirali reprzeentaciju ne gledajući toliko na rezultat, već na želju koju smo imali. I kad nije išlo kako smo želeli.

– I naravno, od sve ove lepe grupe koja je nastala i od stručnog štaba i svih ljudi iz reprzeentacije koji anonimno rade danonoćno da nam olakšaju. Mnogo puta je neuspeh deo puta i učenja, a bez razočarenja je nemoguće doći do uspeha. Hvala vam od srca! Idemo Argentina – napisao je Mesi.

FS Francuske tuži pojedince koji su vređali reprezentativce na rasnoj osnovi

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime