Mesi o reprezentativnoj penziji: Bog će reći kad

7
Lionel Mesi-Argentina
(FOTO: Guliver images)

Argentinski fudbaler Lionel Mesi je svestan da mu se sa 36 godina bliži kraj reprezentativne karijere, ali još uvek ne želi da ode u penziju.

Neizostavno pitanje argentinskih medija za jednog od najvećih fudbalera svih vremena je bilo do kada će igrati za nacionalni tim.

“Iskreno, ne znam do kada. Mislim da će se to dogoditi kada bude trebalo. Kad uspete sve da osvojite, jedino što vam preostaje je da uživate. Bog će reći kada će taj trenutak doći.Logično, zbog mojih godina, siguran sam da će to biti uskoro. Ali ne znam tačno kada će biti pravo vreme. Razmišljam o svakodnevnom uživanju u svemu lepom. Nije bilo lako proći kroz sve izazove poslednjih godina u reprezentaciji. Imali smo sreću da budemo šampioni sveta i da osvojimo Kopa Ameriku”, rekao je Mesi.

On je istakao da je došlo vreme za uživanje.

“Nalazim se u trenutku u karijeri u kome uživam u svemu što mi se dešava i mnogo više cenim sve jer znam da su ovo poslednje godine. Ali mislim da ću kada odem u penziju i kada više ne budem igrao sve ovo ceniti još više. A posebno činjenicu da sam svetski šampion, to ostaje za ceo život, posebno u zemlji kao što je naša, koja toliko voli fudbal i toliko je zahvalna za to dostignuće.”

Mesi je istakao da jedva čeka izazov u MLS ligi.

“Moj mentalitet i moja glava se neće promeniti i trudiću se, gde god da se nalazim, da dam maksimum za sebe i za klub, kako bih nastavio da igram na najvišem nivou. Zadovoljai sam odlukom koju sam doneo. Spreman i nestrpljiv da se suočim sa ovim novim izazovom.”

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime