Meridian prognoza: Sa verom u Srbiju i plasman u osminu finala!

Srbija

Nastavljamo turneju po celoj Srbiji i prognoziranje Svetskog prvenstva sa našim sugrađanima, a ovoga puta smo spremili specijal. Nismo hteli da se ograničavamo na samo jedno mesto, već smo sugrađane iz cele Srbije pitali jedno vrlo važno pitanje.

Pitanje je glasilo ‚‚Koji će rezultat biti na meču Srbija – Švajcarska”, a odgovori su bili krajnje pozitivni.

Rezultat koji se najčešće pominjao jeste 2:1. Veliki broj ljudi veruje da će Orlovi uspeti da više od jednom savladaju golmana Švajcarske, ali da neće ni oni biti savršeni u odbrani. Ipak, nikome to ne bi smetalo ukoliko bi Srbija i upisala nova tri boda i tako obezbedila sebi plasman u osminu finala.

Meridian prognoza: Jagodina sanja Srbiju u finalu! (VIDEO)

Čini se da je drugi najčešći odgovor bio 1:0 za Srbiju, što bi značilo da će Vladimir Stojković i dalje ostati nesavladan na ovom Mundijalu. Posle minimalnog trijumfa, uglavnom se prognozira 2:0, a tek poneko se odmetnuo i prognozirao Srbiji ubedljiviju pobedu, rezultatima 3:1 ili čak 3:0.

Desilo se da poneko kaže i 1:1, što Orlovima ne bi odgovaralo pred treću rundu mečeva u grupi E, jer bi onda u susretu protiv Brazila morali da traže prolaz dalje. Ovako, nadamo se da će građani Srbije biti u pravu i da će se obistiniti njihov optimizam.

Meridian prognoza: Čačak veruje u Brazil! Srbija dobija Švajcarsku! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime