“BOGINJA” U BEOGRADU: Materaci oduševio – obožavam vas Srbe!

svetsko prvenstvo-trofej-materaci-piksi
Trofej Svetskog prvenstva je stigao u Beograd u pratnji Marka Materacija! (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Konačno je stigao trofej Svetskog prvenstva u Beograd! Nadamo se da će ga u decembru možda doneti i reprezentacija Srbije, ali je za sada čuvena “boginja” samo na promotivnoj turneji.

Trofej je stigao u pratnji nekada čuvenog fudbalera Marka Materacija koji je sa selektorom Srbije, Draganom Stojkovićem Piksijem otkrio pehar.

– Velika je privilegija biti domaćin ovakvom skupu, pogotovo u društvu ovako eminentnih gostiju i za mene, najprestižnijeg trofeja na svetu, san svakog trenera koji vodi nacionalnu selekciju. Ja sam već dodirnuo trofej u Dohi kao selektor Srbije, naravno da ja i sve kolege selektori sanjamo da ga imamo u svojim rukama – rekao je selektor Stojković.

trofej-svetsko prvenstvo-pehar-titula
“Boginja” će naredna dva dana biti u Beogradu! (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Šou je potom ukrao Materaci koji se osvrnuo na saradnju sa Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem u Seriji A, a istakao je i da veoma voli naš narod.

– Ovaj trofej je san svakog deteta. U Interu sam igrao sa dve velike legende srpskog fudbala Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem. Više sam vremena proveo sa Dejanom nego sa suprugom. Čestitam kolegama što su se potrudili da sa toliko mladih ljudi svoje planove usmere na Mundijal. Srbe mnogo volim kao narod, a Dekija zovem “brate moj” – predočio je Italijan.

Trofej će naredna dva dana biti u Beogradu. Danas je u “Bel Expo centru”, dok će sutra biti u Beogradu na vodi, nakon čega nastavlja proputovanje svetom sve dok nekoliko dana pred početak Evropskog prvenstva ne stigne u Dohu.

VELIČANSTVENIH 12: Zidan, Tuhel, Poketino i – Stanković!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Poljsku i osvoji dres! EP12| Meridian

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime