BARSELONA JURI NA SVE STRANE: Markos Alonso – nova opcija za levog beka!

markos alonso-čelsi-barselona
Markos Alonso je na meti Barselone! Pool via REUTERS/Peter Powell

Juri Barselona na sve strane kako bi Ćaviju obezbedila što bolji i konkurentniji tim za narednu sezone. Nova opcija koja se pojavila na stolu je Markos Alonso!

Jedan od prioriteta uprave kluba je da se pojača odbrana pred narednu sezonu s obzirom na to da je procenjeno da je to najslabiji deo ekipe.

Ugovorila je Barselona dovođenje fudbalera baš Čelsija Andreasa Kristensena. Na desnom beku se lome koplja oko dovođenja Cezara Aspilikete i Nusera Mazrauija.

Prvi ima važeći ugovor sa Čelsijem dok je drugi daleko bliži Bajern Minhenu. Dok se ne reši pitanje pojačanja na desnoj strani, Barselona se skocentrisala na levi bok.

Žele tu da dovedu kvalitetnu podršku Đordiju Albi, a prema saznanjima uglednog Fabricija Romana, Markos Alonso je jedna od tri-četiri opcije!

Ranije su se pominjala imena Nikolasa Taljafika koga Ajaks nije želeo da pusti prošle zime i Hosea Gaje koji ima još godinu dana ugovora sa Valensijom.

Isti je slučaj i sa Markosom Alonsom koji ima potpisanu vernost Čelsiju sve do juna 2023. godine i izvesno je da će Barselona morati da plati obeštećenje za njega.

Naravno, sve pod uslovom da Čelsi uopšte i želi da proda Španca. Sasvim je druga priča i da li Markos Alonso uopšte želi da se seli iz Londona…

HAOS U MADRIDU, SVI BESNE NA BEJLA: Evo šta mu najviše zameraju i šta Velšanin na sve to ima da kaže!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nenad Stefanović: Izlazak iz krize, ključ uspeha FMP-a, plej-of ABA lige | Sport Fokus Podcast EP46

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime