ZEMUN SE NE ZABORAVLJA: Milošević ne bira između Zvezde i Partizana!

marko-milosevic-golman
Marko Milošević ne zaboravlja Zemun i Radoslava Radakkovića! (Foto: FC Caspiy/Akylbek Ussenov)

Marko Milošević, golman Astane i prošlogodišnji najbolji golman kazahstanske lige, bio je naš gost u emisiji “PENALTY CHALLENGE”!

Nekadašnja uzdanica i ljubimac navijača Zemuna otisnuo se u inostranstvo i zabeležio zavidne rezultate.

Tokom boravka u Srbiji odazvao se našem pozivu i učestvovao u humanitarnoj akciji za pomoć njegovom uzoru Radovanu Radakoviću.

Nakon prvog izvedenog pitala usledilo je čuveno pitanje – Partizan ili Zvezda?

Ne biram između Zvezde i Partizana. Zemun je moj klub i to je to. Tu se završava svaka priča, tako sam vaspitan, što se kaže – odgovrio je Milošević koji je tokom mandata u Zemunu imao specijalno dizajnirane rukavice, što govori u prilog ljubavi premo ovom posrnulom gigantu srpskog fudbala.

Sledeće pitanj našeg kolege Ognjena Radivojevića bilo je šta očekuje od Srbije u Kataru?

– Pa ja se iskreno nadam da ćemo napraviti dobar rezultat. Konačno imamo dobar tim, dobru hemiju u reprezentaciju. Baš u Astani imamo ovog fizija Brazilca i onda stalno sa njim imam neke čarke. On meni govori “Čekaj, čekaj zimu da vidiš kako će biti!” Ali mislim da ću se na kraju ja radovati i da će Srbija da pobedi – dodao je golman Astane.

Kao favorite na prvenstvu naveo je Brazilce i Špance, naravno pored Srbije!

Na pitanje o svojim idolima dao je jako interesantan odgovor.

Kad sam bio mlađi, uzor mi je bio Radovan Radaković. Zbog nekih ljudskih kvaliteta i osobina koje je sa sobom nosio. Šta je on sve mene pružao kao prijatelj i ja kako sam sve to gledao i prihvatao. Što se tiče stranih golmana, Oliver Kan mi je uvek bio prvi. Taj fanatizam koji on ima je uvek na mene ostavljao odličan utisak – poručio je Milošević.

Kao najbolji golman kazahstankse lige, uporedio je tamošnje prvenstvo sa našim prvenstvom.

– Mislim da u našem fudbalu više ima talentovanijih, igrači su bolje škole. Kod nas mlađi igrači odmah idu u inostranstvo. To kod njih nije slučaj. Kod njih se tu zadržavaju do kraja karijere. Što nama iskreno fali, mislim da bi naši igrači bili mnogo bolji da ovde stasavaju, pa kasnije idu u Evropu. Tamo su igrači dosta fizički spremniji, dosta se pažnje posvećuje tom segmentu – rekao je srpski golman.

Nije mogao da prognozira osvajača Lige šampiona, ali nam je otkrio za koji klub navija.

Navijam za Juventus zbog naših Kostića i Vlahovića. Vlahović je moj Zemunac, pa zbog toga za njih navijam u Ligi šampiona – poručio je Milošević.

Ovom prilikom upitan je i da li podržava ideju o regionalnoj ligi, na šta je dao potvrdan odgovor.

– Iskreno, podržavam. Mislim da bi dosta unapredilo naš fudbal. Pogledajmo samo kakve ekipe u regionu imamo i kakve rezultate u Evropi prave. Kad bi se napravila liga na nivou bivše Jugoslavije verujem da bi to bila jedna od Liga petice. Sa druge strane ne znam kako bi se to organizovalo na nivou navijača i tih poseta, ali to je pitanje za nekog drugog. To je dobro urađeno u košarci i u drugim sportovima – zaključio je golman Astane.

Kompletnu emisiju možete pogledati u videu ispod teksta!

BARSELONINA “NEMOGUĆA MISIJA”: Mesi daleko od povratka na “Kamp Nou”!

OBAVEZNO POGLEDAJTE| PENALTY CHALLENGE: Marko Milošević FK Astana – Najveći uzor mi je bio Radovan Radaković! EP 44

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime