Predsednik Fudbalskog saveza Francuske se izvinio Zidanu: Zna koliko ga cenim

5
Noel le Grae-Zidan
Bivši predsednik FS Francuske optužen za seksualno uznemiravanje! (FOTO: Guliver images)

Predsednik Fudbalskog saveza Francuske Noel le Grae izvinio se Zinedinu Zidanu zbog svojih, kako je naveo, “nespretnih” izjava.

Le Grae je juče izjavio da se ne bi javio na telefon da ga je pozvao Zidan, dan nakon što je produžen ugovor sa dosadašnjim selektorom Francuske Didijeom Dešanom do 2026.

“Želeo bih da se izvinim zbog ovih izjava koje apsolutno ne odražavaju moje mišljenje niti moje poštovanje prema igraču kakav je bio i treneru kakav je postao”, rekao je Le Grae za Frans pres.

On je prethodnog dana za “RMC Sport” dao interesantnu izjavu.

“Ne bih mu se javio na telefon da me zove. Šta da mu kažem? Dobar dan gospodine, ne brinite, tražite neki drugi klub. Upravo sam se dogovorio sa Didijeom”, rekao je predsednik Fudbalskog saveza Francuske za “RMC Sport”.

Ovaj intervju je izazvao reakcije medju francuskim fudbalerima, ali i u vladi, pa je ministarska sporta Ameli Udea-Kastera osudila izjave predsednika saveza i zahtevala izvinjenje.

“Dao sam intervju RMC-u koji nije trebalo da dam jer su tražili kontroverzu suprotsavljajući Didijea Dešana Zinedinu Zidanu, koji su spomenici francuskog fudbala. Priznajem da sam dao nespretne izjave koje su dovele do nesporazuma”, rekao je Le Grae.

“Zinedin Zidan zna koliko ga cenim, kao i svi Francuzi”, zaključio je on u svojoj izjavi poslatoj AFP-u.

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime