Predsednik Fiorentine “pecka” Vlahovića: “Dao 10 golova za Juve, a mi zaradili 70 miliona”

7
Dušan Vlahović-Juventus
(FOTO: Guliver images)

Prvi čovek Fiorentine, Roko Komiso, bio je gost na Ekonomskom fakultetu u Firenci, gde je govorio o mnogim temama, između ostalog i o Luki Joviću i Dušanu Vlahoviću.

Komiso je na predavanju objasnio da je prodaja Vlahovića bila sjajan potez za “Violu” jer su doveli dvojicu napadača – Kabrala i Jovića, ukupno plativši ih 15 miliona.

Podsetimo, klub je od prodaje Vlahovića zaradio 85 miliona evra, što znači da se u kasu kluba slio čist plus od 70 miliona.

“Vlahović je hteo je da ode u Juventus. Mnogi su nas kritikovali, a novine su pisale: Kabral i Jović donedavno nisu davali golove, ali to nije bilo tačno. Van Intera i Napolija, Fiorentina je u rangu sa Juventusom, Milanom i ostalima. Ali niko o tome nije pisao. Mi smo Kabrala i Jovića platili 15 miliona i 0 evra i već su nam dali 20 golova u tri takmičenja u kojima igramo”, rekao je Komiso i nastavio:

“Umesto toga, Vlahović je u Torinu postigao 10 golova, od čega 2 iz penal, a on je tačno polovina od naša dva napadača. I u svemu tome smo zaradili 70 miliona evra. Dogovor Kabral – Jović je bio odličan za nas, a Vlahovićev nije za Juventus.

Dušan Vlahović je ove sezone na 23 utakmice dao 10 golova uz četiri asistencije, ali vredi podsetiti i da je veliki deo sezone propustio zbog povrede.

S druge strane Jović je postigao 10 golova za Fiorentinu na 33 utakmice, a posebno se istakao u Ligi konferencije gde je šest puta tresao mrežu.

Šta vi mislite, da li je Fiorentina “nasamarila” Juve?

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime