Nastavak rata – FSS otpužuje Kolubaru: Falsifikuju dokumenta i dodaju stolice noću

5
novi pazar-fudbal-super liga
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nastavlja se rat na relaciji FSS-a i Kolubare. Nakon mnogo prepiranja i previranja, nova epizoda stiže sa Terazija 35 gde su Lazarevčani optuženi za više (ne)dela.

Idemo redom. Noćas je Kolubara postavila dodatne stolice kako bi “poništila” odluku da zbog 90 mesta ne može da igra u Super ligi Srbije.

U snimku koji je dostavljen Sport klubu vide se radnici koji baterijskim lampama tokom noći rade na stadionu, dok su prethodno istovarali potreban materijal.

FSS takođe optužuje Kolubaru za falsifikovanje dokumenata?! Radi se o statusu izvesne Marte Ristivojević. Ona, prema dokumentaciji Kolubare radi kao generalni sekretar.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

U našoj kući fudbala imaju dokaze da se radi o laži pošto je već pomenuta Ristivojević navodno zaposlena u lokalnom vrtiću?!

Upravo su te dve stavke (stolice i status Ristivojević) bili glavni razlog za izbacivanje Lazarevčana u treću ligu Srbije.

Iz FSS-a su poručili da će sve ove dokaze prosledici Sudu u Lozani (CAS) danas do 16 časova kada je poslednji rok za podnošenje argumenata u slučaju izbacivanje Kolubare iz Super lige Srbije.

Kako CAS postupa po urgentnom postupku već sutra će se znati i konačna odluka – da li Kolubara ostaje u Super ligi Srbije ili se pak seli u treći rang takmičenja.

Bonus video:

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime