Knjiga koja trese Englesku: Ko je autor bestselera?

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Četiri objavljene knjige, kolumne u britanskim medijima, povod za razna šuškanja u premijerligaškim klubovima. Autor ovih knjiga još uvek nije poznat ali one već nekoliko godina izazivaju ogromnu pažnju! Kakav je zapravo život fudbalera?

Sa pisanjem kolumni je počeo još krajem prethodne decenije a prva knjiga se u javnosti pojavila 2012. godine. Sve četiri do sada objavljene, a poslednja je izašla 2015. godine, u naslovu su imale odrednicu ’’Mistični fudbaler’’. One su prikazivale tajanstveni život profesionalnih fudbalera.

Na osnovu podataka zapisanih u svim tim tekstovima saznali smo neke stvari. Ovaj čovek je jednom ispao iz Premijer lige poslednjeg dana sezone, igrao je za najmanje dva tima u Premijer ligi i postao je profesionalac tek sa 21 godinom.

REDING GOSTUJE FULAMU!

Opisivao je probleme sa alkoholizmom, narkoticima, žurke, prevare, spletke i kompletnu tu stranu profesionalnog fudbala koju ne vidimo. Kako sada tvrdi, otkrio bi svoj identitet javnosti ali se plaši reakcija koje bi mogao da izazove.

Umesto njega, identitetom su se bavili nvijači. Ljudi koji su čitali knjige nakon mnogo analiziranja tvrde da znaju ko je autor. Iako je prva pomisao bila da je autor neko poznate ime i da se zbog toga krije (pikovi bili Kevin Dejvis i Deni Marfi), izgleda da to nije tačno.

Po vestima koje stižu iz Engleske prljav fudbalski veš u javnost je izneo nekadašnji napadač Redinga i Stouka, Dejv Kitson. Visoki golgeter je u karijeri nosio dres i Portsmuta, Midlzbroa, Šefild junajteda i još nekih niželigaša.

Proveo je u najjačoj engleskoj ligi četiri sezone i na preko 80 odigranih mečeva je 15 puta bio strelac. Riđokosi Englez je tokom karijere pravio manje incidente i jednom mu je vozačka dozvola bila oduzeta na godinu i po dana. Navijači tvrde da je dovoljno podudarnosti da on bude autor!

STOUK TRAŽI SPAS PROTIV VEST HEMA!

Još mnogo potresa će izazivati ove četiri do sada napisane knjige a bilo bi zanimljivo vide i neko novo izdanje. Sada kada se spekuliše o tome ko je autor ovih knjiga možda bi njihov sastav bio drugačiji? Da li je baš Kitson pisao kolumne?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime