RUNI, ŠIRER, VOKER U GLAS: Harija će ovaj penal proganjati i pratiti zauvek!

5
hari kejn-fudbal-svetsko prvenstvo u kataru
Duhovita poruka upućena Hariju Kejnu! (FOTO:Guliver)

Težak period je pred Harijem Kejnom. Kapiten Engleske prolazi kroz verovatno najteže trenutke u karijeri. To su izgleda prepoznate i legende “Gordon Albiona” kao i njegovi saigrači koji su ga jednoglasno podržali!

Prvi je utehu ponudio Kajl Voker.

Da li ga krivim? Ne, jer je postigao toliko penala koji su me spasili, u klubu i u reprezentaciji. Nismo ogorčeni gubitnici, nećemo da krivimo nikoga drugog, idemo dalje. Mislim da su svi u zemlji želeli da on izvede taj penal. Ne želim da se ponovi ništa poput prošlog Evropskog prvenstva. Zajedno pobeđujemo, zajedno gubimo. Bio je fantastičan izvođač i za klub i za zemlju. Jedan promašaj ne može to da promeni – izjavio je Voker.

Oglasio se i Vejn Runi koji je čestitao Hariju na izjednačenju njegovog rekorda i poručio: Glava gore!

– Veoma mi je žao momaka, ali sam ponosan na način na koji su igrali ovaj turnir i trebalo bi da i sami budu ponosni na sebe. Čestitam Hariju Kejnu na izjednačenju rekorda, uskoro će biti onaj stari i ne mogu da zamislim nikoga boljeg da preuzme odgovornost. Gore glavu, Hari.

Na kraju, legendarni Alan Širer u kolmnu za “Atletik” dao je svoju analizu situacije.

Napadača ne čine samo postignuti golovi već i promašaji. Ovaj penal će Harija boleti i proganjati celog života. Ali, vratiće se, biće onaj stari, tražiće loptu – jer to je ono što napadači rade. Hari je izuzetan napadač. Izuzetan igrač i tačka. Poznajem tu poziciju. Znam da će zabiti glavu u jastuk večeras, i sutra veče i narednih noći. Znam da će zuriti u plafon. Proživljavaće ovaj penal iznova i iznova. Prolaziće kroz sve ispočetka i pokušavati da ubedi sebe da je pogodio. Ovo će ga pratiti zauvek – napisao je Širer.

KEJN NA IVICI SUZA: Jako je teško prihvatiti ovo, slomljen sam…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Katar uzivo | Pitali smo Engleze može li Megvajer da zaustavi Mbapea?

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime