JUVENTUS PRAVI PAKLEN TANDEM: Vlahoviću dolazi svetska zvezda?

Dušan Vlahović- Juventus
Vlahovićeva povreda je teža nego što se mislilo! (FOTO: Guliver Images)

Potpuno novi projekat je Juventus počeo da gradi dolaskom Dušana Vlahovića. Otuda je odlučeno i da se sa Paolom Dibalom ne produži ugovor, a aktivno se radi i na ojačavanju igračkog kadra.

Pisali smo vam već da Juventus navodno ima usmeni dogovor sa štoperom Čelsija Antoniom Ridigerom koji bi došao kao slobodan igrač.

Međutim, to nije sve. Rešio je Juventus da napravi paklen tandem i da Vlahoviću dovede svetsku zvezdu i jednog od najboljih fudbalera sveta – Mohameda Salaha!

Kako prenosi “Gazeta delo Sport” želi Juventus iskoristi nezadovoljstvo Salaha u Liverpulu i činjenicu da Egipćanin na leto ulazi u poslednju godinu ugovora.

Pokušao je Liverpul sa Salahom u decembru da produži ugovor, ali je desno krilo odbilo taj predlog i zahteva daleko više novca.

Kako se navodi, želi Salah da bude u rangu najplaćenijih igrača Premijer lige i otuda traži platu od oko 20.000.000 evra godišnje!

Mohamed Salah-Liverpul
Juventus želi Vlahoviću da pridruži Salaha!
(FOTO: Guliverimages)

Za sada Liverpul nema nameru da mu izađe u susret pa je veliko pitanje kako bi to uradio Juventus u kojem je na vrhu liste po zaradama Matijas de Liht sa 7.500.000 evra godišnje.

Jedna od olakšavajućih okolnosti je ta što bi Dibalina plata od 7.000.000 evra bili odmah iskorišćena na Salaha. Potom bi Juventus pokušao da iskoristi i neke poreske olakšice u Italiji na bruto plate stranaca koji prvi put dolaze u Seriju A.

Videćemo koliko je realno da Vlahović dobije baš Salaha za saigrača. Nema sumnje da bi se reprezentativac Srbije debelo okoristio o asistencije Egipćanina koji je jedan od najboljih na svetu u tom segmentu…

INTER SE POJAČAVA: Brozović „iskulirao“ Barselonu i Real i potpisao novi ugovor!

OBAVEZNO POGLEDAJ: PRAVE PRIČE JAKIH ŽENA: Andrea Lekić| EP03

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime