“MANČESTER JUNAJTED JE SMEĆE”: Puštena bizarna poruka tokom emitovanja emisije, BBC se izvinio

mancester-junajted-
BBC se izvinio Mančester junajtedu (Foto: Guliver)

Iz sezone u sezonu Mančester junajted sve se menje liči na fudbalsku silu koju je predstavljao tokom vladavine Aleksa Ferguson. Ove godine, tim sa “Old traforda” zabeležio je najgoru sezonu u Premijer ligi, ali je televizija BBC otišla korak dalje u opisivanju palog giganta.

Naime, Tokom programa uživo u utorak pre podne, dok je voditeljka programa saopštavala vesti, videla se neverovatna poruka.

“Mančester junajted je smeće”, pisalo je na programskoj traci, da bi pored toga dalje išla najava vremena i rečenica – Vreme: Kiša svuda

Naravno, poruka nije ostala neprimećena, a rukovodstvo kompanije BBC moralo je da uputi izvinjenje Mančester junajtedu.

– Ranije, neki od vas su možda primetili prilično neobičnu poruku na tikeru na dnu ekrana sa vestima, u kojoj se komentariše Mančester junajted. Nadam se da se navijači Junajteda nisu uvredili. Da objasnim šta se desilo. Iza scene, neko je vežbao kako se koristi tiker, stavio je poruku u tiker, a tu se pišu razne stvari Desio se takav komentar – glasilo je komično saopštenje:

– Otuda, ako ste to videli, primite izvinjenje, posebno ako ste navijač Mančester junajteda, ta poruka nije trebalo da se pojavi na ekranu. Desilo se, smatrali smo da je bolje da objasnimo šta je u pitanju – rekla je urednica vesti BBC.

   POČETAK NOVE ERE: Odobrena prodaja Čelsija, američki milijarder je novi vlasnik „Plavaca“

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Crvena zvezda – Cedevita Olimpija | Atmosfera, izjave Jake Blažiča, Nikole Ivanovića, Nate Volters-a

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime