Jago, majstore! Aspas sakrio loptu pa nasamario Jovanovića! (VIDEO)

Aspas
(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Poznati smo kao ljubitelji lepih golova, a ove subote nismo morali dugo da čekamo da bismo uživali u novoj majstoriji sa ‚‚bubamarom”. Krivac za to je Jago Aspas, koji je u meču Selte i Ueske postigao dva gola, a baš taj drugi nas je raspametio.

Igrao se 77. minut kada se dogodila čarolija španskog napadača. Na semaforu je već stajalo 1:0, ali pobeda još nije bila obezbeđena. Onda je Aspas stupio na scenu i praktično ni iz čega stvorio prelepu majstoriju.

Jednu dugu loptu na levoj strani je sustigao malo izvan šesnaesterca Ueske, usledilo je blago remplovanje sa Akapom, defanzivcem gostiju, a Aspas je u tom trenutku uspeo da gurne loptu iza leđa rivala.

KLADI SE NA PRIMERU, NAJJAČU FUDBALSKU LIGU NA SVETU!

Akapo je ostao zbunjen toliko da se okrenuo za sobom, ali lopte tamo nije bilo. Jago Aspas je već protutnjio sa njom u nogama, izašao jedan na jedan sa našim golmanom Aleksandrom Jovanovićem i potom i njemu ‚‚prodao fintu”.

Levom nogom je preskočio loptu kao kod klasične ‚‚biciklice” da bi odmah desnom nogom uputio udarac u dalji donji ugao Jovanovićevog gola. Uživajte, verujemo da ćete više puta pregledati ovaj video. Mi sigurno jesmo.

Selta je na kraju i slavila rezultatom 2:0, pa je Aspas svojim golovima stigao do dvocifrenog učinka od 10 pogodaka u ovoj sezoni Primere. Ekipi iz Viga je ovo tek četvrta pobeda u prvenstvu ove sezone, dok je Ueska ostala na dnu tabele sa samo sedam osvojenih bodova u premijernom nastupu u najjačoj ligi Španije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime