Hoće li Bane Ivanović izaći iz ilegale i podržati Vidića?

1
Ivanović ne želi u Džajićev timFoto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Branislav Ivanović je već dugo u “ilegali” i ne želi da se pojavljuje u srpskim medijima.

Odlazak sa scene je bio tih i bez oproštaja. Jednostavno, bivši kapiten reprezentacije Srbije se povukao i nestao iz javnog života. Dobiti intervju od ikone Čelsija skoro da je u rangu nemoguće misije, jer ne želi da previše priča, a nema dileme da i te kako ima šta da kaže.

Svi i dalje čekamo da progovori o aferi kapitenske trake i načina na koji je sklonjen iz reprezentacije. Jedino njegovu stranu nismo čuli do sada.

Deluje da je sada došlo vreme. Vreme istine i borbe za srpski fudbal. Čovek koji takođe ne voli da privlači pažnju je ustao i spreman je da konačno uđe u koštac sa svim problemima koji muče decenijama naš fudbal. Nemanja Vidić je za britanske medije objasnio da želi da menja fudbal, ali da su mu potrebni saborci, kojih nema mnogo. Malo je pravih ljudi u našem fudbalu i potrebno je da se ujedine istinske legende. Bane Ivanović je sigurno jedan od njih, ali pitanje je da li želi da uđe u blato srpskog fudbala zajedno sa Vidićem.

Upravo je o ovome Aleksandar Stanojević pričao za Žurnal. Podržao je Vidića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i postavio pitanje gde su legende poput Ivanovića.

„Pita li se neko gde su velika imena kao što su Ivanović, Matić i drugi bivši reprezentativci? Pita li se neko zašto mnogi treneri neće da se vrate da rade u Srbiji? Mladi igrači odlaze. Hoćemo da imamo nacionalni stadion. Političari mogu da pomognu da ga sagradimo. Problemi fudbala su mnogo ozbiljniji od stanja stadiona. Verujem da mogu da ga reše fudbalski ljudi. Ne mogu da verujem da iz klubova poručuju drugačije. Hajde bar da razgovaramo ko šta može da donese srpskom fudbalu, pa da vidimo ko je bolji izbor“, rekao je Stanojević.

Možda je došlo vreme da legende ustanu – deluje da ja pravi trenutak.

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime