Iliev za Meridian sport: Leonardo može da se vrati, ciljamo dvojicu veznih

Prelazni rok je bio dovoljan povod da u goste ovog ponedeljka u emisiji Meridian UŽIVO pozovemo sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva.

Legendarni fudbaler, a sada funkcioner crno-belih, u velikom intervjuu otkrio nam je brojne informacije povodom pojačanja “Parnog valjka” uoči nastavka sezone, a komentarisao je i veliki broj spekulacija kada je reč o odlasku pojedinih igrača u ekipi Miroslava Đukića.

5 osuđivanih igrača koji su se vratili profesionalnom fudbalu

Ono što je možda i najvažniji podatak za sve navijače Partizana jeste i njegova potvrda da je posao oko dolaska najboljeg fudbalera jesenjeg dela Super lige Srbije, Đorđa Ivanovića, i definitivno završen.

Iliev je rekao i da se još uvek ništa ne zna za Leandra Tavambu, ali dodaje da s njim neće još da žure, kao i da čekaju na neku konkretnu ponudu.

Takođe, Iliev je rekao i da bi uskoro trebalo da bude potpisan novi ugovor sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, a otkrio nam je i kako je nezadovoljan karakterom najskupljeg pojačanja, Sejdube Sume. Dodatno, poručio je i da uprava cilja dva zadnja vezna, a potvrdio da će jedan “sigurno doći”.

Ivica Iliev je imao zanimljiv zaključak o Dominatoru! ”Gogua je jedan od retkih ”mojih” igrača koji su odmah počeli da igraju. Mislim da je od igrača koje smo dovodili, on imao najveće šanse da uspe. Bio je dovoljno dobar da igra u nekim jakim ligama ali se nešto dogodilo.”

Govorio je i o nekoliko mladih igrača iz Teleoptika koji su na pripremama sa prvim timom i od kojih se mnogo očekuje. Takođe, pričao nam je i o pojačanjima iz prethodnih prelaznih rokova i svojim počecima u Radu.

Ovakve golove golmani ne postižu često! (VIDEO)

Naravno, iskoristili smo priliku da pitamo Ivicu i kada je počeo da navija za Partizan, o najvećim trenucima u njegovoj karijeri, a otkrio nam je i da je kao klinac želeo da postane glumac.

”Ne…izuzetno je skup igrač. Gou ima dosta godina, stariji je od Tavambe i nije naša opcija.”, kratko je prokomentarisao Iliev. Nekadašnji napadač Kairata kog navijači Zvezde dobro pamte često je dovođen u vezu sa crno-belima.

Sve to, kao i mnoge druge stvari saznaćete ukoliko pogledate ovaj veoma zanimljiv intervju.