Ikardi i Vanda protiv Spaletija i Intera: Oduzeta kapitenska, ne putuje u Beč!

Ikardi
(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Mesecima se govorilo o produženju saradnje i novom ugovoru, a sada se čini da bi Mauro Ikardi već na leto mogao da napusti Inter!

Došlo je do sukoba na relaciji igrač-trener, mada, po onome što smo čuli od Lućana Spaletija, nazire se da je problem dublje prirode. Sve je počelo kada je objavljen spisak igrača koji je otputovao za Beč, gde Inter gostuje Rapidu u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.NOVI EVROGOL PODKAST – VRAĆA SE SUPERLIGA, PRIČAMO O VEČITIMA, RADNIČKOM, VOJVODINI I OSTALIMA!Na njemu nije bilo Ikardija, a Spaleti je na konferenciji za medije objasnio o čemu se radi.

‚‚Niko ga nije oterao iz tima, sam je odlučio da ne putuje sa nama”, otkrio je trener Intera. On je prethodno doneo odluku da Ikardiju oduzme kapitensku traku i dodeli je iskusnom golmanu Samiru Handanoviću, što je očigledno prouzrokovalo nove probleme sa Argentincem.

‚‚Odluka je teška i bolna, ali je dobila podršku celog tima i deluje mi da su svi u ekipi zadovoljni”, započeo je Spaleti detaljnije objašnjenje situacije i nagovestio da su i igrači bili nezadovoljni napadačem.

Ikardi i Vanda protiv Spaletija i Intera: Oduzeta kapitenska, ne putuje u Beč!

‚‚Njegov nedolazak? Mauro je taj koji je rekao da ne želi da bude u timu i putuje s nama. Razočaran je, ali je i nama bilo teško da donesemo ovakvu odluku i saopštimo mu je. Rekao sam i posle utakmice s Parmom da imamo problematičnu situaciju i da moramo da je razrešimo u najskorije vreme. Ovo što se desilo je potvrda te najave. Ako postoji neko ko ne razmišlja pozitivno o rezultatu sutra, onda i ne treba da putuje. Doneli smo važnu odluku u pravo vreme, ma koliko ona bila bolna. Ikardijevo okruženje ga je ometalo, i njega i tim koji je predvodio kao kapiten”, istakao je Spaleti.

U ovoj poslednjoj rečenici se jasno daje do znanja da bi veliku ulogu u svemu mogla da igra Ikardijeva devojka i agent Vanda Nara. Ona se i ranije pominjala kao glavni kamen spoticanja oko pregovora kluba i igrača za novi ugovor. Inter nikako nije želeo da odgovori tako velikim finansijskim zahtevima i sada je potpuno jasno da od novog ugovora neće biti ništa.

Sada se došlo do toga da je Ikardi počeo i da bojkotuje tim svojim traženjem da ne putuje u Beč i to će se sigurno odraziti na atmosferu u timu. Situacija je napeta, a igrači gotovo sigurno neće gledati blagonaklono na ovaj potez napadača.

Ikardi i Vanda protiv Spaletija i Intera: Oduzeta kapitenska, ne putuje u Beč!

Inter bi na leto mogao da insistira na prodaji Ikardija, nakon što je ovaj pokazao nepoštovanje prema klubu. Ikardiju aktuelni ugovor ističe u junu 2021. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime