„Borjan sad mora da postane heroj u novom klubu”

2
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Odrekli su se vodeći ljudi na Marakani Milana Borjana na insistiranje Baraka Bahara. Doskoro neporikosnovena “jedinica” Zvezde nastavlja karijeru u Slovanu iz Bratislave, ali na drugom kraju sveta za Kanađanina stižu samo reči podrške.

Selektor Kanade, Džon Herdman u izjavi za lokalne medije potvrdio je da je Borjan i dalje njegov prvi izbor na golu uoči Konkakaf Lige nacija i Gold kupa,

„Niko ne može da Borjanu uzme poverenje… Ovo što mu se dešava je samo običan korak na putu heroja. Svaki heroj prolazi kroz uspone, ali ponekad dođe momenat kada se aktiviraju pitanje o tome ko ste vi zapravo. Milan sada mora da se resetuje i napravi veliki korak napred kako bi postao heroj u novom klubu“, rekao je Herdman.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Ističe i da Borjan ima podršku svih u reprezentaciji.

„Jedino mesto za koje može da bude siguran da će biti Milan Borjan je ovde, sa nama. Ovde su mu braća i prijatelji. On nije čovek koji je preplaćen na mesto prvog golmana u reprezentaciji Kanade. On taj status zaradi na svakom treningu i okupljanju. Fascinantno je koliko je pozitivan, na koji način podiže momke. Siguran sam da ne moram da brinem o njegovom samopouzdanju. Malo se bio pokolebao, ali to je normalno. Njegov svet je bio uzdrman“, zaključio je selektor Kanade.

Bonus video:

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime