HAOS U MADRIDU, SVI BESNE NA BEJLA: Evo šta mu najviše zameraju i šta Velšanin na sve to ima da kaže!

Geret Bejl-fudbal-Real Madrid-Vels
Bejl se vraća u Premijer ligu!? (PHOTO: Angel Martinez/Getty Images)

Odavno je poznato da se Geret Bejl nije uklopio kako treba u Real Madridu. Otuda i siguran odlazak na kraju sezone. Međutim, Velšanin još uvek uspeva da iritira madridsku javnost.

Ovoga puta je glavni povod za kritike činjenica da iskusnog fudbalera nije uopšte bilo na proslavi nove titule Real Madrida.

Prema pisanju ugledne “Marke”, ne samo da se Velšanin nije pojavio na utakmici koju je propustio zbog bolova u leđima, već nije želeo ni da bude deo proslave zajedno sa saigračima?!

Ono što je Špancima najviše zasmetalo je činjenica da su ostali povređeni fudbaleri poput našeg Luke Jovića bili na proslavi titule, a Bejl – ne.

– Bejlu na stadionu nije bilo ni traga. Odvratan gest na dan radosti za ekipu i navijače! Bejl je uoči utakmice normalno trenirao, a nakon toga je rekao da ga bole leđa. Tu povredu lekarska služba nije uspela da ustanovi. Bejlova situacija je suprotna od one Edena Azara koji je na stadion stigao u pratnji cele porodice. Iako je igrao vrlo malo, doveo je decu na stadion da uživaju u zabavi. Isto tako su napravili i suspendovani igrači Jović, Načo i Militao. Svi su bili ujedinjeni osim Bejla, koji ostaje na marginama – stoji u tekstu “Marke”.

Odmah potom je usledio i odgovor Velšanina koji je često na meti tamošnje javnosti još od onog transparenta na kojem je pisalo Vels, golf, Real Madrid.

– Razočaran sam što večeras ne mogu da učestvujem na proslavi zbog jakog grča u leđima, ali sam izuzetno ponosan na ekipu koja je osvojila titulu! Uživajte večeras, momci – bilo je sve što je Bejl poručio.

Jasno je da će dve strane da se rastanu na leto kada Bejlu ističe ugovor težak 17.000.000 evra neto po sezoni. Isto tako je i jasno da se nijedna strana nije usrećila sa ovom drugom…

GVARDIOLA KOPIRA KLOPA: Jedno od najvećih rivalstava će trajati još godinama!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nenad Stefanović: Izlazak iz krize, ključ uspeha FMP-a, plej-of ABA lige | Sport Fokus Podcast EP46

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime