PODOLSKI O VENGERU: On je bio Arsenal, stvorio je sve u tom klubu!

45
Podolski nahvalio Vengera! (FOTO: Clive Mason/Getty Images)

Nemački fudbaler Lukas Podolski prisetio se boravka u Arsenalu i saradnje sa Arsenom Vengerom, o kojem ima vrlo zanimljivo mišljenje.

Podolski je bio u Londonu od 2012. do 2015. godine i za to vreme osvojio FA Kup.Postigao je 31 gol, ali stiče se utisak da niej zadovoljan.

-Kada pogledate moju statistiku, igrao sam na 80 mečeva i učestvovao u postizanju velikog broja golova.Ali nisam dobijao dovoljno prilike da igram, osećao sam da zaslužujem više minuta na terenu – rekao je Podolski.

Na red je stigao i Vergen.

-On je bio kao neki deda – intreligentan čovek sa kojim je uvek bilo lepo popričati. Govorio je mnogo jezika, ali nikad nije vikao. On je bio Arsenal, on je stvorio sve u ovom klubu – rekao je Podolski i dodao:

-Voleo bih da vidim šta bi sve postigao u nekom drugom klubu.

IBRAHIMOVIĆ U NOVOM KLUBU Zlatan već trenira!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zdravko Kuzmanović: RADOMIR ANTIĆ JE BIO VELIKI GOSPODIN! Ako Zvezda pozove… Serija A – LUDILO!

Vukanović iskreno: Nijedan trening ne može da zameni loptu!

45 KOMENTARA

  1. Wenger je stvorio Arsenal. E sad sto nije hteo da kupuje kvalitetnije igrace nego da forsira mlade to ga je kostalo uspesnijih sezona i mislim da je i sam svestan toga sada.

  2. Arsen Wenger = Arsenal….Svakome kad pomenete Arsenal prvo kaze Arsen Wenger…Podolski je bio dobar igrac ali daleko od toga da je bio za vecu minutazu 😀

  3. Wenger je ilona Arsenala …ali je ta ekipa mnogo godina unazad klackala u mestu da bi poslednje 4 godine njihov fudbal mnogo nazadovao i sada su prosečna ekipa ! Sem zarade na igračima ,Arsenal nista drugo nije uradio …

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime