SKANDAL U KOMŠILUKU: Hrvatski sudija pred suspenzijom!

fudbal-hrvatska-sudija-ivan-bebek
Hrvatski sudija "junak" skandala! (FOTO: Guliver)

Najbolji hrvatski sudija, Ivan Bebek, bio je „junak“ incidenta koji mu ne služi na čast.

Nije samo srpski fudbal pun negativne energije i naboja, slične stvari događaju se i u komšiluku.

Kada je u pitanju hrvatski fudbal incidenti i skandali se dešavaju zbog nesuglasivca na realciji Zagreb – Split.

Bili smo svedoci brojnih nefudbalskih stvari, ali ovog puta jedan od vinovnika priče jeste najbolji hrvatski sudija, Ivan Bebek.

Hrvatski arbitar je na jednom privatnom audio snimku vređao novinara koji je iz Splita kao i navijače Hajduka, a sve zbog toga što nije svirao jedan penal na meču između Lokomotive iz Zagreba i „bilih“.

Hajduk je dobio taj susret golom Marka Livaje u samom finišu, ali je ostao sporan detalj sa početka kada je hrvatski reprezentativac, po mnogima u toj zemlji, fauliran, a Bebek i pored VAR-a nije tako mislio.

Nije se dugo čekalo na objašnjenje hrvatskog sudije…

On je obično štene (novinar prim. aut) koje je bilo oslobođeno fizičkog. Pričao sam sa petoricom splitskih novinara i oni kažu da ni njima nije penal, ali naravno da ne smeju to da napišu. Taj Blaž je obično smeće. Sve su to kuhinje odozdo. Ako ćemo da idemo tako da zadovoljimo Hajduk i navijački puk Hajdukov, pa da onda oni ne bi mjaukali, onda je najbolje da utakmicu na Poljudu krenemo s 2:0 i da onda možemo normalno da sudimo – čuje se na privatnom snimku.

Ivanu Bebeku sada preti višemesečna suspenzija, verovatno šest meseci i već je dao izjavu u Hrvatskom savezu povodom toga.

MURINJO EFEKAT: Svi putevi vode u Rim!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Stojoski: Treneri su imali svoje pulene! | Sport Fokus Meridian S01EP24

 
 

10 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime