Fiorentina i Sari? Dogovor na pomolu ili naduvana priča?

5
mauricio sari-fk fiorentina
Sari spreman da napusti Lacio! (PHOTO: Enrico Locci/Getty Images)

Jasno je i gazdi Fiorentine Roku Komisu da dovođenjem na klupu Ćezarea Prandelija ništa nije dobio rezultatski od mandata Bepea Jakinija.

Pojavile su se informacije da gazda Fiorentine razmišlja da uruči otkaz bivšem selektoru Italije i čoveku koji je preporodio Dušana Vlahovića.

Kao njegov naslednik se pominjao Mauricio Sari koji je od posla još od leta kada se rastao sa Juventusom sa kojim je još uvek pod ugovorom.

“Stara dama” isplaćuje Sariju 6.000.000 evra do juna 2022. godine dokle je vezan ugovorom. I sva je prilika, teško će se toga odreći.

Pogotovo u ovom trenutku jer je Sari poznat kao trener koji ne želi da preuzima timove u sred sezone već više voli da dođe, proceni situaciju, selektira fudbalere i tako se spreman uhvati u koštac sa izazovima.

roko komiso-mauricio sari
Roko Komiso je demantovao da dolazi Mauricio Sari REUTERS/Daniele Mascolo

Da je dogovor Fiorentine i Sarija samo naduvana priča potvrdio je i nama dobro poznati agent Fali Ramadani.

Molim vas napišite da nikakav sastanak između Fiorentine i Sarija nije obavljen – kratko se oglasio menadžer koji je u vrlo bliskim odnosima sa upravom “viole”.

I sam predsednik Fiorentine Roko Komiso je potvrdio da nema ništa od dovođenja Sarija.

– Tokom večere sam pročitao tu vest i odmah sam skočio od stolice zato što je vest potpuno lažna. Naš direktor Džo Barone i sportski direktor Danijel Prade su radili i bilo ko od novinara je mogao da ih pozove da proveri istinitost vesti pre objave.

Uprkos tome što je Fiorentina na 14. mestu na tabeli Serije A, Prandeli ima punu podršku predsednika kluba.

– Pre nego što bilo ko počne da ga kritikuje, moram da naglasim da Prandeli ima moju punu podršku – predočio je Komiso.

Dakle, sve je ovde jasno i Fiorentina, bar za sada, neće menjati trenera…

Milan nije uzdrman porazima

OBAVEZNO POGLEDAJTE: ŽIVOTINJSKI PORIV KA KLAĐENJU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #43

5 KOMENTARA

  1. Ima Sari vremena do juna 2022. godine dok mu ne istekne ugovor sa Juventusom da razmotri situaciju iz svih uglova a do tad će verovatno dobiti i bolju ponudi od nekog tima.

  2. Sigurno da bi takav trener bio od velikog značaja Fiorentini koja ove sezone igra jako lose , potrebne su promene to je sigurno ,a Sari je po meni dobra opcija za klupu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime