Al Itihad bi da se reši Prijovića

14
aleksandar-prijovic-promašaj-al-itihad
Prijović navodno postigao usmeni dogovor sa Crvenom zvezdom (FOTO: Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Epizoda Aleksandra Prijovića u Al Itihadu je poput pravog rolerkostera. Od dolaska i velikih očekivanja do precrtavanja i nove šanse. Sada je na red ipak došla ona negativnija epizoda.

Ukratko smo opisali kako je izgledao put srpskog fudbalera od dolaska u Saudijsku Arabiju gde ga, bar je takva želja čelnih ljudi Al Itihada, nećemo gledati još zadugo.

Uprkos tome što je Prijović počeo da rešeta i na prethodne četiri utakmice se tri puta upisao u listu strelaca, Al Itihad bi da ga se reši.

Pokušavali su Arapi pre nekoliko meseci da prodaju ili pozajme Srbina, međutim nisu uspeli u tome. Kao i tada i sada je najveći problem – plata.

aleksandar-prijovic
Prijović godišnje zarađuje 5.000.000 evra u Al Itihadu (FOTO: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Prijović od Saudijaca godišnje dobija 5.000.000 evra i nema nameru da se tog novca odrekne. Pogotovo što mu ugovor važi do juna 2023. godine.

Prostom matematikom dolazi se do sume od 12.500.000 evra koje Al Itihad nikako ne želi da mu isplati. Već bi najradije da ga proda ili bar da nekom ne pozajmicu ko je spreman da plaća deo mamutske plate Prijovića.

Pominjali su se klubovi poput PAOK-a, Bešiktaša i ostalih, ali niko nije spreman da na sebe preuzme tolike izdatke samo na ime plate…

Srbija krajem januara sa Dominikanskom Republikom i SAD

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Andrea Lekić: Ono što je Hrvatska uradila je rukometna bajka | MOJ UGAO #07

14 KOMENTARA

  1. te pare u toj ligi retko ko moze da opravda,ne znam kako su samo dosli do toga da mu daju toliku platu i jos do 2023 godine,pa nije on Mesi ili Ronaldo,sami su krivi,sad neka placaju,a njemu milina jedna,te pare nigde ne bi mogao da uzme nikako ni blizu

  2. e pa morace da ga isplacuju,ne vidim klub koji bi ga angazovao za te pare nikako,koliko samo ima boljih napadaca od njega koji primaju manju platu od njega,tako da ne vidim da ce im to uspeti,ni Projovic vise nije u godinama u kojima moze da bira,tako da moze da uzme Ozilov recept i lepu tu sedi do kraja ugovora i lepo inkasira 12.5 miliona i lepo covek okacikopacke o klin i zavrsi sa fudbalom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime