I POSLE MILOJEVIĆA SRBIN Al Ahli dovodi bivšeg trenera Partizana!

5
vladan-milojevic-selektor-srbije-fss-al ahli-vladan milojević-najbolji trener-panionios
Al Ahli posle Milojevića dovodi još jednog Srbina za trenera (FOTO: Al-Ahli)

Čeka se samo ozvaničenje, ali je jasno da Vladan Milojević više nije trener Al Ahlija. I pored neuspešnog završetka saradnje sa našim stručnjakom klub iz Saudijske Arabije nije izgubio poverenje u srpske trenere.

Upravo sa Bliskog Istoka dolazi informacija da bi Milojevića na klupi Al Ahlija mogao da zameni bivši trener Partizana – Vuk Rašović!

Rašović je trenutno slobodan, a Al Ahliju su ga preporučili upravo dobri rezultati na Bliskom Istoku gde je radio u poslednje tri sezone.

vuk rasovic-al ahli-saudijska arabija
Vuk Rašović je želja Al Ahlija
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Najpre u Aj Fajsalu (Saudijska Arabija), potom i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je prvo vodio Al Dafru (dva finala Kupa kralja, s tim da je u jednom poražen, dok je drugo otkazano zbog pandemije virusa korona), potom i Al Vahdu, s kojom se rastao pre dve sedmice.

Za sada je ideja čelnika Al Ahlija da Rašović privede sezonu kraju pa da se potom priča o eventualnom nastavku saradnje ili mogućem rastanku.

Pre rada na Bliskom Istoku Rašović je predvodio Teleoptik, Partizan, Napredak, Dinamo iz Minska gde je obavljao i funkciju sportskog direktora.

Solskjer dobija unosan ugovor?!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: KOJI JE TVOJ LIMIT? Meridian Holdem Poker

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime