Bitne promene u FSS-u: Sudijska komisija u novom sastavu

3
fudbal-
(FOTO: Andrew Redington/Getty Images)

Bez dileme je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) jedno od najznačajnijih tela koja imamo u domaćem fudbalu. I upravo to telo će doživeti značajne promene.

Kako javlja Sport klub, od petorice članova komisije čak trojica će biti promenjena u novom sazivu gde će se odluke ponovo donositi prostom većinom.

Čovek koji je zvanično još uvek predsednik, Dejan Filipović će biti predstavnik beogradskog regiona u novom sazivu. Radi se o čoveku koji je prethodne sezone bio odgovoran za delegiranje arbitara u Super ligi i Prvoj ligi Srbije.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Mesto će zadržati i Užičanin Nenad Đokić koji je veoma uticajan u zapadnom regionu, a koji se starao o kontrolorima na zajedničkoj listi.

Ostala tri imena biće sasvim nova. Vojvođanski savez predstavljaće bivši internacionalac Dragomir Tanović. Posle sudijske karijere, Subotičanin je bio aktivan u organizaciji, ali se poslednjih godina angažovao u fudbalskom klubu Vojvodina.

Nišlija Aleksandar Veljović trebalo bi da bude emisar istočnog regiona. Prema načelnom planu, nekadašnji niški mahač biće i jedini predstavnik takozvane “B” liste pomoćnika u budućem sazivu Sudijske komisije.

Preostali, peti član će predstavljati Kosovo i Metohiju, a konkretno ime će se znati narednih dana.

Ono što je jasno je da će iz starog saziva Sudijske komisije FSS-a ispasti Beograđanin Marko Popović, kao i Nišlija Bojan Stojanović.

Bonus video:

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime