NIŠTA OD IZBORA NOVOG PREDSEDNIKA: FSS odložio izbore!

9
Ovo je tim koji će voditi FSS FOTO: Starsport

Pojavile su se danas informacije kako bi izbor novog predsednika FSS-a mogao biti odložen, što se na kraju i desilo zbog bizarnog razloga!

Fudbalska javnost Srbije moraće još da pričeka na novog prvog čoveka Saveza.

Naime, danas je “Sport klub” došao do informacije kako bi određeni članovi kvoruma mogli propustiti izbore i samim tim odložiti krunisanje Nenada Bjekovića na ovu funkciju.

Saznajemo da su delegati istočnog i zapadnog regiona, u ponedeljak jutro, dobili crveno svetlo za odlazak u Staru Pazovu. I samo kopernikanski obrt, u naredna dva sata, mogao bi da promeni odluku o već izvesnom „miniranju“ sednice u Sportskom centru FSS. Uz vidno nezadovoljstvo pojedinih delegata Vojvodine, predstavnika Crvene zvezde i nekoliko klubova, skoro je izvesno da aktuelna garnitura neće uspeti da obezbedi kvorum za održavanje sednice. Automatski, biće odložen, ili stopiran, izbor Nenada Bjekovića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije – navodi se u tekstu “Sport kluba”.

Ovo je još jedan pokazatelj spletkarenja koje odavno postoji u domaćem fudbalu i na koje su bivši velikani ovog sporta skretali pažnju.

Uskoro opširnije.

TENZIJE NA VRHUNCU: Hteli su nemir i dobiće ga, nas su kao zver pritisli uza zid i mi ćemo se boriti svim resursima!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Hana Adrović – Uspeh je ući u TOP 10, sve preko toga je ostvarenje sna!

 

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime