Fantasy dnevnik: Lalović preti (bez municije), Ninković najavljuje dobru sezonu!

0
(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Tu je nova sezona Premijer lige. Tu je i nova fantasy sezona. Tu je i nova Meridianbet fantasy liga. A tu je i naš fantasy dnevnik!

Ko god bude ušao u našu ligu takmičiće se između ostalog i sa nama! Za vreme cele ove sezone Dušan Ninković i Nikola Lalović će voditi svoj fantasy dnevnik. Počećemo priču i pre samog starta sezone – od toga kako smo sastavljali timove, koje smo dileme imali i kako smo dočekali vesti o cenama pojedinijh igrača.

ŠEFE, MNOGO SAM JAK IGRAČ!

Koliko god da je fantasy zanimljiv, toliko mi pojede živaca tokom sezone. Prve nervne ćelije su mi umrle čim sam video prve cene. Ok, Salah je imao neviđenu sezonu, ali 13? Sterling košta 11, da ne pričam o Sitiju gde će se svi živi rotirati besomučno, a svi papreno koštaju.

Napravio sam prvi tim i ostalo mi je gomila para u šteku jer sam poubacivao veziste od 5.0 jer nisam pristajao na cene, pa sam negde oko 3 ujutru legao da spavam potpuno nervno rastrojen.

POČINJE VEČERAS, NA OLD TRAFORDU!

Kako je teklo vreme naravno da sam redovno ulazio u tim i komplet ga menjao, a onda kada sam taman bio zadovoljan njim Jokanović je rešio da dovede šest igrača u zadnjem momentu, a ni Everton nije mnogo zaostajao. Pritom su kupili Dinja i ja sad živ nisam da l’ će Bejns igrati i rešio sam da živim na ivici i da ostavim doktora u timu.

Naravno kada je tim bio tip-top spreman, a ja odustao od kupovine Kovačića jer će mi biti preskup Đuka mi je javio da Mateo košta 6.0 i sada je u poslednjem momentu morao da se nađe način da on upadne u tim umesto Žoržinja. To je olakšalo dilemu da li staviti Mendija ili Vokera u tim, pa se 0.5 uštedelo na tom transferu, a drugi je bio naravno teranje Guaite iz tima, a stavljanje premoćnog Hulijana Speronija. Svakako će mi Ederson braniti svih 38 kola.

Na kraju svega moram da kažem da nikada kao ove sezone nisam imao samopouzdanja. Ne samo da mislim da će mi Đuka gledati u leđa sa trocifrenim zaostatkom ove sezone, nego verujem i da ću u zvaničnoj ligi mog fantasy pulena Patrika Van Anholta dobiti neku nagradu. Naravno u Meridianbet ligi se cilja top 10 mesto.

POČINJE PREMIJER LIGA!

Što bi rekao Đorđe Lazić Nešku Milovanoviću – šefe, mnogo sam jak igrač.

P.S. Ovakav idiotski optimizam uglavnom znači wildcard u trećem kolu. Videćemo.

IZ GODINE U GODINU SAM SVE BOLJI!

Pošto je Lalović završio svoj uvod u novu sezonu, da se i ja obratim cenjenoj publici. Planiramo da pišemo ovu rubriku tokom svih 38 kola, da pratimo šta nam se dešava na našem fantasy putu i da se međusobno prepucavamo.

Zapravo, ja nisam siguran da će Lalović izdržati do kraja sezone jer će već u novembru izgubiti sve šanse za visok plasman. Istina, pogodiće ponekad igrača koji donosi mnogo bodova ali da ste videli njegov tim znali biste da to ne može često da se dešava.

KO OSVAJA OVE SEZONE? PONOVO SITI?

Meni je prethodna sezona bila najuspešnija u dosadašnjem igranju. Prva moja sezona bila je 14/15 i odustao sam pre nego što se završila. Bio sam malo iznerviran jer nisam bio dobar koliko sam očekivao. Vratio sam se naredne godine i od tada igram redovno.

Svake godine sam sve bolji i prethodnu sezonu sam završio na poziciji 35.229. što je rezultat o kakvom Nikola Lalović ne može ni da mašta! Potrudiću se da ove sezone nastavim trend rasta ali bih se zadovoljio i pozicijom u prvih sto hiljada.

Ove sezone igram desetak običnih liga, mada su mnoge od njih samo interne. Najbitnija će biti Meridianova, gde pokušavam da pokažem klasu. Prošle sezone sam rutinski osvojio ligu unutar firme, sada je vreme da pobedim i vas!

Sastavio sam tim davno, čim je pokrenut fantasy za ovu sezonu. Tada su mi u timu bili neki ljudi koji su tog momenta bili u centru pažnje, poput Megvajera ili Lingarda. Pre tri dana sam ušao i promenio 13 igrača iz te ekipe. Od tada do danas sam napravio barem 70 izmena i biće ih još.

KOJI MENADŽER PRVO DOBIJA OTKAZ U ENGLESKOJ?

Kad god uđem na sajt ja promenim nešto u svom timu, makar i boju dresova! Bilo je tu raznih kombinacija i tokom tih promena su se u mom timu zadesili Speroni, Morata, Kenet Zohore, Kerni, Mina i Džek Vilšir. Iskren da budem, više ne znam ko mi igra, ali tako to bude svake godine.

Idem, moram još malo da rotiram, treba od samog starta zauzeti čelnu poziciju. Predlažem vam da pročitate tekstove koje smo prethodnih dana pisali o najboljim fantasy opcijama i da sastavite tim. Mi vas čekamo na kodu 68404-643566, da odmerimo snage!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime