Evrogol podkast: Šta su pokazali Zvezda i Liverpul, opstaje li Jokan i dokle može Dortmund?

Evrogol podkast Crvena zvezda
(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Nema četvrtka bez nas. Evrogol podkast je pred vama, a gosti Nebojše Markovića bili su Dušan Ninković Đuka i Nikola Lalović, kolege sa portala Meridian Sport.

Tema za razgovor je bilo mnogo, što je obično slučaj kada se igraju mečevi Lige šampiona. Naravno da je najvažnija od svih baš ona odigrana na Enfildu, gde je Liverpul dočekao Crvenu zvezdu.

Crveno-beli su gostovali u Engleskoj u meču trećeg kola najjačeg evropskog takmičenja, a u porazu 4:0 je viđeno nekoliko bitnih stvari. Đuka, Nikola i Nebojša su delili svoje utiske o utakmici, o tome kako je tekao meč, ali i svemu što su pojedinci pokazali na ovom susretu.

GDE SU I ŠTA RADE: KADA JE JUVENTUS POSLEDNJI PUT IZGUBIO OD ENGLEZA!

Marko Gobeljić i Slavoljub Srnić su dobili priliku umesto odsutnih Milana Rodića i Marka Marina, a Lorenco Ebesilio je bio ponovo u prvih 11. Šta su oni doneli Crvenoj zvezdi i kakve su razlike bile između ovog meča i onog poraza srpskog šampiona u Parizu?

Momci su imali reči hvale za određene pojedince, ali su i kudili određene igrače. Bilo je pohvala i na račun igrača Liverpula. Redsi su bili odlični u celom meču i ostvarili ubedljivu pobedu uspevši da na ovom susretu minutažu dobiju i neki igrači koji nisu bili toliko standardni.

Aksel Vitsel
(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Međutim, bilo je reči i o ostalim mečevima Lige šampiona. Real Madrid je konačno postigao dva gola na jednom meču, Monako sa Anrijem na čelu je remizirao u Brižu, dok je Juventus 1:0 savladao Mančester Junajted.

Bilo je posebnih reči o tom meču, a sva trojica momaka u studiju su razgovarali i o posebnim segmentima. Nebojša je predložio da se priča detaljno o trenutnoj sezoni Borusije Dortmund.

KLADI SE NA LIGU ŠAMPIONA

Đuka je potom započeo razgovor o Fulamu i Slaviši Jokanoviću kome se navodno drma stolica na Krejven Kotidžu. Za kraj, Nikola je pričao o pojedincima koji previše utiču na igre jednog tima.

Bilo je svega, za svakog ponešto. Sasvim dovoljno za novi Evrogol podkast.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006Evrogol 007Evrogol 008Evrogol 009 Evrogol 010Evrogol 011Evrogol 012 Evrogol 013Evrogol 014Evrogol 015 Evrogol 016 Evrogol 017Evrogol 018Evrogol 019Evrogol 020Evrogol 021Evrogol 022 Evrogol 023Evrogol 024

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime