OPŠTI HAOS U KATARU: Samjuel Eto nokautirao navijača (VIDEO)

10
samjuel-eto
Samjuel Eto novi predsednik FS Kameruna! (FOTO: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Nekadašnji fudbaler Barselone, Intera, Real Madrida, Čelsija…A sadašnji predsednik FS Kameruna Samjuel Eto privukao je pažnju na sebe nakon što je bio centralna figura opšteg haosa koji je nastao u Kataru.

Naime, 41-godišnji Kamerunac je posle utakmice između Brazila i Južne Koreje izgubio živce i ušao je u fizički obračun sa jednim licem.

Po završetku meča navijači su uočili pored stadiona Eta i slikali se sa njim, dok je za to vreme jedan čovek sa kamerom u ruci bio iza i snimao.

Ne čuje se da li je provocirao legendarnog Kamerunca, ali je on bio vidno isfrustiran i u jednom trenutku izgubio kontrolu, a kamere su sve zabeležile.

Krenuo je u obračun sa navijačem i obezbeđenje je reagovalo. U momentu kada su mu oduzeli kameru nastao je opšti haos, a Eto se zatrčao i udelio mu svirep udarac kolenom u glavu.

Navijač je pao na zemlju, ali se brzo pridigao, dok je njih nekoliko u isto vreme držalo Etoa da se ne vrati i da sukob dodatno ne eskalira. Svi čekaju odgovore i objašnjenje šta se desilo.

ŽOGA BONITO U REŽIJI BRAZILA: Južna Koreja samlevena za pola sata, a svetu poslata poruka – došli smo da budemo prvaci sveta!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Katar uzivo | 🇯🇵 Japanski i 🇭🇷 hrvatski navijaci predvidjaju rezultat | Svtesko Prvenstvo u fudbalu

10 KOMENTARA

  1. Atmosfera je naelektrisana i samo mala varnica treba da se zapali…Ovo sebi nije smeo da dozvoli,toliko provokatora ima na svakom cosku,ne moze se sa svima potuci!!!!

  2. Ne što ga je sigurno provocirao ali nije Eto ono smeo sebi da dozvoli, samo je sebi zakomplikovao situaciju koja će se po svemu sudeći rešavati na sudu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime