Štoper Čukaričkog nastavlja karijeru u Rusiji

7
FOTO: Starsport

Uprava kluba sa Banovog brda navikla je domaću sportsku javnost na sjajne, uglavnom višemilionske transfere, mladih taleneta u velike inostrane timove. Da Čukarički nastavlja sa istom klupskom politikom potvrđuje još jedan veliki posao belo-crnih.

Kako saznaje Meridian sport, novi fudbaler ruskog Rubina iz Kazanja uskoro će postati Uroš Drezgić. Izdanak omladinskog pogona Brđana i jedan od najstandardnijih U21 reprezentativaca Srbije napušta matični klub posle 68 zvaničnih nastupa u seniorskom sastavu.

S obzirom da je 21-godišnji Šapčanin pod ugovorom sa Čukaričkim do juna 2025. godine, Brđani će ponovo inkasirati ozbiljnu sumu novca od prodaje centralnog beka. Tačan iznos obeštećenja još uvek nije poznat, ali očekuje se da je reč o sedmocifrenoj sumi.

Uroša će u Kazanju dočekati i nekadašnji kapiten Partizana, Igor Vujačić, sa kojim će najverovatnije činiti udarni tandem u defanzivnoj liniji Rubina.

Dolaskom Ognjena Vranješa na Banovo brdo značajno je poboljšana konkurencija na poziciji centralnog beka. Oporavak Vukašina Jovanovića teče očekivanom brzinom, pa su u Čukaričkom odlučili da ne gomilaju igrače u defanzivnoj liniji.

Prema najavi Meridian sporta, klub je danas napustio i Nemanja Ćalasan, koji će od srede i zvanično zadužiti opremu subotičkog Spartaka.

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime