Đurovski u Džajićevom timu: “Držim se principa 20-20-20”

8
boško đurovski-srbija-nemanja vidić
Đurovski podržao Džajića (FOTO: Pedja Milosavljevic /Starsport)

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Boško Đurovski podržao je Dragana Džajića u izborima za predsednika FSS.

Odbor za sprovođenje izbora u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) saopštio je danas da Dragan Džajić i Nemanja Vidić ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS. Džajić i Vidić su jedini podneli kandidature za mesto predsednika FSS.

“Dajem apsolutnu podršku Draganu Džajiću u izborima za predsednika FSS. U skladu sa tim držim se principa 20-20-20! To praktično znači da posle približno 20 godina igračke karijere, vrhunski fudbaleri sa posebnim liderskim karakteristikama, ostanu u fudbalu po mom mišljenju od 40. do 60. godine, da svoje znanje i iskustvo prvo prenesu na teren u svojstvu trenera, sportskog direktora ili selektora određene selekcije svoje ili druge države”, izjavio je Đurovski.

Đurovski je otkrio zašto veruje da je Džajić bolji izbor od Vidića za predsedničku fotelju FSS

“U kasnijem periodu životne dobi od 60. do 80. godine je logičan sled da će završiti na rukovodećem mestu gde dolazi do izražaja celokupno iskustvo stečeno u rešavanju određenih problema sa kojima se susrećemo tokom tog vremenskog perioda. S toga uzimam za pravo da kažem da je Dragan Džajić idealno rešenje za preuzimanje mesta predsednika FŠ. Istovremeno želim da Nemanja Vidić, koji je ozbiljna ličnost i za koga vreme radi, celokupno svoje znanje prvo prenese na terenu, a tek potom preuzme upravljanje iz fotelje”, zaključio je Đurovski.

Meridian nudi najbolje kvote na sve sportove

Bonus sadržaj:

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime