Dionisio Farid i Juventus: Priča koja je u potpunosti izmišljena!

Znamo za neke primere, bilo ih je čak i na ovim prostorima, kada ljudi sebi izmisle karijeru. Dodaju u biografiju da su bili deo nekih fudbalskih timova, a na osnovu toga dobiju ugovor. To je pokušao da uradi i Dionisio Farid ali mu u eri interneta nije pošlo za rukom.

Sećaju se stariji ljubitelji fudbala nekih igrača kojima je polazilo za rukom, nogom ili glavom. Ali Dia je najpoznatiji primer, čovek je uspeo da zaigra u Premijer ligi. Bilo ih je još, Alesandro Zareli ili Karlos Kajzer su fantastični primeri za ovu priču.POSLUŠAJ NOVI EVROGOL PODKAST – LIGA NACIJA, SRBIJA I CRNA GORA, DŽEKO I BIH, MNOGO ZANIMLJIVIH TEMAI ONI SU IZMISLILI KARIJERE!

Ipak, to je bilo neko drugo vreme. Sada svako može da uređuje stranicu na Vikipediji, na napravi profil na Instagramu ili Tviteru, i da pokuša da stigne do ugovora. Ima čak i sajtova koji se time bave, gde slobodni igrači traže klub.

Meksikanac Dionisio Farid pokušao je na Instagramu da izgradi svoju fudbalsku karijeru. Ovaj tek punoletni momak iz Severne Amerike odlučio se da ne trenira. Umesto napornih treninga koristi fotošop kako bi stekao slavu u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

PRVO PROTIV ĐENOVE U PRVENSTVU!

Instagram profil, koji je sada ugašen, imao je preko 14 hiljada pratilaca i svi oni su verovali da Farid igra za Juventus. On se predstavljao kao član ekipe do 20 godina, iako u Juventusovom takmičarskom sistemu takav tim zapravo ni ne postoji.

Juventus pored seniorskog tima ima i ekipu do 23 godine, što je praktično rezervni sastav. Tamo ima i starijih igrača i oni se takmiče u Seriji C. Primavera, tj. ekipa do 19 godina igra omladinsku ligu i Ligu šampiona za mlade. Kategorija između jednostavno ne postoji.

A TRI DANA KASNIJE JUVENTUS NA OLD TRAFORDU!

Meksikanac je uglavnom fotošopirao sebe umesto Portugalca Žoaa Seraa. Serao je nekadašnji mladi fudbaler Porta koji je u Juventus stigao još 2016. godine. On igra na poziciji štopera a ne znamo da li je Farid želeo da bude upravo defanzivac.

Da stvar bude zanimljivija, Serao na svom Instagram profilu ima tek nešto više od 4 hiljade pratilaca. Daleko manje nego što je Meksikanac Farid uspeo da skupi na lažnom profilu. Lažnom profilu koji ipak nije uspeo da napravi fudbalsku karijeru ovom dečku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime