Dejan Kondić: Borac treba da bude među 6 najboljih! (VIDEO)

Dejan Kondić Meridianbet 5 minuta

Dejan Kondić, poznati banjalučki sportski novinar i portparol FK Borac  Banjaluka bio je gost naše emisije „5 minuta“. U opuštenoj atmosferi, sa Dejanom smo razgovarali o novinarskom poslu, Borcu, ambicijama ovog kluba, ali i predstojećim sportskim dešavanjima.

Iako je voleo glumu i mislio da ima talenta za to, dečačke želje su ubrzo otišle u potpuno drugom smeru – hteo je da postane sportski komentator.

BIH FUDBAL – NAJBOLJE KVOTE, NAJBOLJA PONUDA, NA KLIK OD TEBE!

Sportsko izveštavanje mu je ušlo u krv, radio je za poznate TV kuće u Republici Srpskoj, a trenutno je angažovan na banjalučkoj Elta televiziji. Osim toga, zadužen je i za odnose s javnošću u FK Borac.

Borac je u pretprošlom kolu obezbedio opstanak u Premijer ligi BiH, a  Kondić kaže da klub treba da stremi najvećim ciljevima kad je u pitanju domaće takmičenje.

Ta prva godina posle povrtaka iz Prve lige RS bila je predviđena za stabilizaciju, sledeće godine cilj bi trebalo da bude ulazak u 6 najboljih“, navodi on.

Ističe da Borac ima veoma dobru kadetsku i pionirsku ekipu, te smatra da će, kada ovi momci „nadođu“, to biti jedan solidan tim za napad na titulu u omladinskoj kategoriji, a zatim i juriš na Ligu šampiona.

NAJBOLJA PONUDA OPKLADA NA SVETSKO PRVENSTVO! PROVERI!

Kao sportski novinar, Dejan će imati mnogo posla oko izveštavanja o predstojećem Svetskom prvenstvu . Kaže, to mu neće pasti teško, jer je reč o spoju ugodnog sa korisnim.

Komentarišući Mundijal, on ističe da Srbija uvek ide kao glavni favorit, ali da to ove godine nije slučaj.

Da li će Borac u predviđenom roku da obezbedi novac potreban za dobijanje licence, ko će, prema Dejanovom mišljenju, biti prvak sveta u fudbalu, a ko će osvojiti  F4 u Beogradu, poslušajte u našoj emisiji 5 minuta.

FUDBAL UŽIVO! U SVAKOM MOMENTU – PRAVA OPKLADA ČEKA NA TEBE!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime