Poznato gde će Čukarički igrati Evropu

4
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Postojala je opcija i želja da Čukarički evropske utakmice igra u Loznici, ali je ipak došlo do promene plana.

Takođe, neće igrati na stadionu Crvene zvezde, a prema poslednjim informacijama, klub sa Banovog brda će domaćin u Evropi biti u Leskovcu, na stadionu Dubočice.

“Marakana ne može, jer na stadionu gde igra predstavnik Lige šampiona ne može nijedan drugi klub da igra. To nismo znali. Mi smo prijavili Marakanu, Loznica ima nekih tehničkih problema oko stadiona. Sada ove kiše, mislim da neće stići. Dobio sam juče infomraciju od gospodina Nedimovića, baš smo bili u kontaktu, da će najverovatnije biti Leskovac”, rekao je Matijašević na pripremama u Sloveniji, pa je dodao:

“Nama je sasvim svejedno. Loznica ili Leskovac, svejedno je. Mislim da će tu doći više navijača, da podrži Čukarički. Mi smo hteli Loznicu, imali smo taj predlog prvi. Bio sam u Loznici, video stadion, ali isto tako sigurno je i u Leskovcu odličan. To su novi stadioni, za Čukarički će biti samo lakše jer mislim da će tribine biti dosta dobro popunjene. Sigurno će biti publike.”

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime