VREME RADA NA MARAKANI: Zvezda triju nudi nove ugovore!

Mirko Ivanić-crvena zvezda-crna gora
Ivanić se odlučio za Crnu Goru (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport)

Obavila je Crvena zvezda veliki posao na kraju prelaznog roka kada je došao Rišairo Živković. Ali to nije sve. Odgovornima na Marakni sledi vreme rada pošto su spremni ugovori za čak trojicu prvotimaca.

Kako prenosi Sportski žurnal, u fokusu Zvezdana Terzića i saradnika su novi ugovori za Mirka Ivanića, Milana Rodića i Milana Gajića!

Slučaj Ivanića je jedan od težih. Naime, lucidni fudbaler je sigurno među najboljim igračima kluba i trenutno zarađuje 500.000 evra godišnje.

Međutim, kako mu je 28 godina Ivanić ima želju da se u zrelom dobu oproba u nekoj jačoj ligi. Imala je Zvezda letos za njega ponude Dinama iz Moskve i Glazgov Rendžersa, ali su sve one – odbijene.

Kako je Ivanić ušao u poslednju godinu ugovora postoji verovatnoća da ga neće produžiti i da bi već na zimu mogao a potpiše predugovor sa novim poslodavcima bez dozovole crveno-belih.

Zato na Marakani vlada mišljenje da bi Ivaniću trebalo dati platu koja bi bila među najvećima u klubu u rangu od 600.000 evra.

zvezdan terzić-svetozar mijailović
Zvezda će već u prvoj polovini ovog meseca imati sastanke sa Rodićem, Ivanićem i Gajićem (FOTO: Pedja Milosavljevic/Starsport)

Ni slučaj Rodića nije ništa lakši. Levi bek već dugo vremena igra bez prave alternative. Često je stameni defanzivac igrao i preko granice bola i bez zamene.

Zbog toga je došlo do zamora materijala pa je Rodić još ranije izrazio želju da napusti klub. Bila je ideja čelnika da mu se dovede zamena, ali se u tom planu nije daleko odmaklo…

I Rodić je u poslednjoj godini ugovora i tešku misiju će Terzić imati sa saradnicima da ga zadrži. Mada je i sam Rodić svestan da će u inostranstvu imati daleko manje poštovanje i status kakav uživa na Marakani.

Slučaj Gajića je nešto lakši i očekuje se da sa svom trojicom najuže rukovodstvo aktuelnog šampiona Srbije već u prvoj polovini septembra obavi razgovore.

U poslednjoj godini ugovora su i Radovan Pankov kao i Marko Gobeljić, ali za sada nema indicija da će i oni produžiti ugovor sa crveno-belima.

Mada, u fudbalu se sve veoma brzo okrene i može se vrlo lako desiti da će posle trija Rodić-Ivanić-Gajić na red u razgovorima oko ostanka doći i pomenuti Gobeljić i Pankov.

TADIĆEVA BRUTALNA STATISTIKA: Naš fudbaler drugi u Evropi!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Od Turske smo bolji na papiru, ali… | Tijana Malešević | Meridian Sport Fokus Podkast S1EP20

10 KOMENTARA

  1. Klub prosto mora zadržati najbplje i traziti dobra pojacanja ,tako se formira ozbiljna ekipa ,za Gajića do duše ne mogu reci da je pravi izbor za ekipu ,možda kao rezerva i tu bi malo šta pomogao

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime