Poter pokazao zube: Ne znate ništa ni o čemu!

7
Grem Poter-Čelsi
Poteru 25 miliona zbog otkaza u Čelsiju (FOTO: Guliver images)

Čelsi prolazi kroz izuzetno težak period, ima samo jednu pobedu ove godine (protiv Kristala Palasa), deseti je na tabeli Premijer lige i ispao je iz oba domaća kupa.

Samim tim dovodi se u pitanje i menadžerska pozicija Grema Potera, koji je u septembru prošle godine zamenio Tomasa Tuhela na klupi Plavaca i koji od tada trpi velike kritike.

Jedna od najčešćih je da on nema dovoljno “čvrstine” ni autoriteta kako bi vodio veliki klub i zvezde koje igraju za Čelsi. Englez se uvek obraća novinarima u mirnom tonu i nikada ne iskazuje bes, čak ni posle poraza.

Nije imao prejaku reakciju ni posle duela sa Vest Hemom, na kojem je njegov tim prema mnogima oštećen za penal.

Novinari su ga pred meč sa Dortmundom u Ligi šampiona pitali šta može da izazove njegovu ljutitu reakciju i dobili su odgovor.

„Naravno da se ljutim, ja sam čovek kao i vi. Ali biram da se obuzdam. Isti mediji pišu o meni kako treba da budem besniji i pišu kako su sudije glavni problem fudbala i ja ne vidim tu vezu. To je emocionalna stvar. Imam odgovornost prema sebi, Čelsiju i treba da se ophodim na pravi način“, rekao je Grem Poter.

„Ako mislite da sam stigao od devetog ranga engleskog fudbala do Lige šampiona bez da budem ljut i da budem samo dobar, onda bih vam rekao da ne znate ništa ni o čemu“.

7 KOMENTARA

  1. Oduševila me rečenica Grem Potera da se on ljuti kao i svi drugi ali da on bira da se obuzda, što je odlika velikog gospodina i mislim da bi mnogi trebali da se povedu za njegovim primerom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime