Predsednika UEFA na meti strašnih optužba

3
aleksandar čeferin-uefa-superliga-rat
(FOTO: Guliver Images)

Slovenački mediji su došli do podatka da je Aleksander Čeferin, predsednik UEFA, lažirao pojedine podatke u svojoj biografiji.

Konkretno, da je u periodu od 2006-2011. godine bio ćlan borda Olimpije iz Ljubljane.

Portal “Prava” donosi ovu informaciju  pod oznakom ekskluzivno navodeći da je Čeferin u svoju biografiju ubacio i staž u Olimpiji jer mu je bio neophodan kako bi uopšte mogao da se kandiduje na predsedničkim izborima u UEFA još za prvi mandat 2016. godine. Bez toga, Slovenac ne bi mogao da se kandiduje za u okvire UEFA.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Podsetimo, Čeferin je nedavno treći put uzastopno izabran za predsednika Evropske fudbalske unije i tu funkciju će obavljati do 2027. godine.

“Poštovana zainteresovana svetska fudbalska javnosti. U našem mediju “Prava” ponovo ćemo vam predstaviti ključne dokaze u slučaju laganja predsednika Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) Aleksandra Čeferina. U njegovom zvaničnom CV-u na zvaničnim sajtovima NZS (FS Slovenije, prim. aut) i UEFA piše da je bio član upravnog odbora NK Olimpija/Bežigrad od 2006. do 2011. godine. Međutim, autor ovog članka je već petog februara 2021. otkrio da je Aleksander Čeferin LAGAO!!! I verovatno je dokaze izneo malo “na svoj način”. Međutim, nakon što smo dobili zapisnik Olimpije od 2006. do 2011. godine, brzo smo shvatili da ime Aleksandra Čeferina ne stoji ni na jednom zvaničnom papiru!!! Gde je NZS, policija, tužilaštvo, pravosuđe, Ministarstvo pravde?!”, piše u tekstu u kojem je priložena i dokumentacija koja direktno kompromituje šefa UEFA.

Bonus video:

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime