Ćavi kao prorok: Svi su se smejali kad je predvideo Azijski kup!

0
Ćavi
(Photo by Barrington Coombs/Getty Images)

Kada je Ćavi Ernandez pred početak Azijskog kupa u UAE napravio svoje predviđanje završnog ‚‚kostura” turnira, retki su bili oni koji mu se nisu smejali.

Međutim, Ćavi je još jednom potvrdio onu staru narodnu, pa se on najslađe smejao. Jer ono što je on uspeo da učini ni najbolji kladioničari ne bi mogli. Legenda Barselone je napravio samo dva ‚‚propusta” u svojoj prognozi od četvrtfinala pa sve do osvajača trofeja.POSLUŠAJTE NOVI EVROGOL PODKAST – O MITROVIĆU, PREMIJER LIGI, BARSELONI I MNOGIM DRUGIM TEMAMA!Naime, Ćavi je pred početak turnira u jednoj emisiji posvećenoj Azijskom kupu dao svoje predviđanje učesnika osmine finala, četvrtfinala i tako sve do samog imena pobednika. On je tačno predvideo da će finale igrati Katar i Japan u kojem će Katar slaviti, pogodio je tri od četiri imena polufinalista i čak sedam od osam učesnika četvrtfinala!

Zvuči zaista neverovatno, ali Ćavi je uspeo da skoro kompletno pogodi završnicu turnira. Jedino što nije uspeo da predvidi bile su dve stvari – Vijetnam u četvrtfinalu na mestu na kojem je očekivao Siriju i domaćin UAE u polufinalu umesto Australije.

Štaviše, on je tačno pogodio tri cela četvrtfinalna para (Katar – Južna Koreja, Australija – UAE i Iran – Kina), što dalje implicira da je dobro pogodio i na kojim će pozicijama te selekcije završiti takmičenje po grupama. Da je tu bilo grešaka, određeni timovi bi otišli na različite strane kostura, pa bi došlo do novih komplikacija.

Ćaviju su se mnogi rugali zbog ovakvog predviđanja ishoda turnira, smatrajući da je nerealno, ali pre svega zbog njegove povezanosti sa Katarom. On i dalje igra fudbal u toj zemlji i ambasador je ozloglašenog Mundijala u Kataru 2022. godine.

primera 720 1

Rezon mnogih je bio da je njegova finansijska povezanost sa tom zemljom značila da praktično ‚‚mora” da podrži Katar kao budućeg šampiona.

Da podsetimo, Katar je u finalu Azijskog kupa savladao Japan 3:1, tako šokantno osvojivši turnir po prvi put u svojoj istoriji. Izgleda da Ćavi zna šta govori…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime