Branko Grahovac: Ronaldo će biti daleko najbolji! Rusi me impresionirali! (VIDEO)

Gost naše emisije “Intervju sa poznatima” bio je Branko Grahovac, dugogodišnji golman rumunskog Ocelula, Zete, Željezničara, čačanskog Borca i brojnih drugih klubova.

Sa prvim i jedinim golmanom iz Republike Srpske, koji je branio u Ligi šampiona, razgovarali smo o Mundijalu: prognozama, favoritima za osvajanje trofeja, ali i njegovoj sjajnoj karijeri.

Na Grahovca je, do sada na Svetskom prvenstvu, najveći utisak ostavila Rusija, koja, kako kaže, ima kompaktnu i uigranu ekipu. Kao pojedinca, izdvojio je Kristijana Ronalda, majstora koji je odigrao vrhunsku utakmicu protiv jedne od najmoćnih ekipa i odbrana na svetu – Španije.

MOŽE LI RUSIJA DA NAPRAVI ČUDO?

Nekadašnji golman Borca i Čačka i nekoliko rumunkih klubova daje velike šanse Rusiji. Ne samo za prolaz grupe ili izbacivanje Španaca u nokaut fazi već i za osvajanje celog turnira! On smatra da ćemo iz meča Rusija-Španija dobiti novog šampiona!

“Ronaldo je dao tri gola Španiji na prvoj utakmici. Ako se po jutru dan poznaje, onda bi on trebalo da bude i najbolji strelac, i najbolji igrač na ovom Svetskom prvenstvu”, ističe Branko.

S obzirom na to da je u toku rana faza takmičenja, te da se ekipe još razigravaju, Grahovac ne može jasno da prognozira ko bi mogao da osvoji Mundijal, ali ipak ima svoje favorite.

“Pored Španije i Portugala, moram da izdvojim Rusiju. Ona je ta koja već duži niz godina igra sa istim igračima i mislim da će daleko dogurati- usudio bih se reći da su glavni favoriti za osvajanje”, dodaje on.

SLEDI RASPLET U OSTALIM GRUPAMA!

Dosta nade je polagao u De Heu ali on za sada nije opravdao očekivanja. Imao je nekoliko nesigurnih intervencija na prvenstvu i više nije prvi favorit za najboljeg golmana turnira.

Kakav je osećaj dobiti priznanje za najboljeg golmana u istoriji Ocelula, kako je bilo igrati na jubilarnoj utakmici ser Aleksa Fergusona, gde se vidi u budućnosti i šta još ima da kaže o Svetskom prvenstvu i golmanima na Mundijalu, poslušajte u nastavku…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime