Bidejl: Dresovi kakve niko nikad nije imao!

Slika preuzeta sa tvitera

Engleski niželigaši nisu samo fudbalski klubovi već oni okupljaju celu zajednicu. Volontiranje, igranje za klub pored posla od kog se živi, humanitarne akcije. Stizale su nam vesti o raznim interesantnim akcijama koje su krenule baš sa tog nivoa, iz malog okruženja.

Ovih dana je u žižu interesovanja stigao Bidejl. Nema veze što nikada ranije nismo čuli ni za ovaj tim ni za ovo mesto, našli su način da se priča o njima. Uradili su to tako što su predstavili dresove za narednu sezonu i moramo priznati da nikada nismo videli ništa slično!

KLADI SE NA ENGLEZE, KVOTE SU VEĆ TU!

Zapravo, ovo je samo redizajn prošlogodišnjih dresova. Tada im je na kompletnom dresu bila slika kobasica dok su se sada odlučili za čudniju varijantu. Dres im izgleda kao hot-dog, sa sve kečapom i senfom po sredini!

Ova neobična ideja potekla je od sponzorstva. Glavni finansijer ovog amaterskog tima je lokalna kompanija HECK koja se bavi proizvodnjom i preradom mesa. Kao što se može videti na dresovima za narednu sezonu, njihovo ime je zauzelo centralno mesto na dresu.

U gornjem desnom uglu, malo iznad sponzora, postoji još jedan važan grb. To je logo fondacije koja se bori protiv raka prostate i sa kojom Bidejl ima saradnju. Iako je tim nepoznat širokoj javnosti, sada se naišlo na odjek i ovo bi mogao da bude dobar potez za sve strane.

IMAMO KVOTE I ZA EFL KUP!

Bedejl je odlučio da čak 25% od prodaje dresa za narednu sezonu ode u fondaciju. Na ovaj način će pomoći lokalnu zajednicu i na najbolji način prikazati kako tri firme mogu sjajno da posluju. Bidejl ima neobične dresove, HECK reklamu a fondacija za borbu protiv kancera novac za dalje akcije.

Iako deluje neobično, Bidejl je u prošlogodišnjim dresovima stigao do prve pozicije u ligi! Ne treba to gledati kao neki veliki uspeh jer igraju u amaterskom rangu ali momcima sigurno znači. Nadaju se da će hot-dogovi na dresovima biti uspešni kao kobasice i da će ponoviti prethodnu sezonu!

Mnogi navijači ali i ljudi iz kluba smatraju da su im ovosezonski dresovi kontroverzniji od onih od prošle sezone! To ne treba da vas čudi, pored hot-doga na prednjoj strani tu su brojevi ispisani kobasicama i slogan ’’You’ll never pork alone’’, što je jasna asocijacija na Liverpulov poznati stih!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime