Zašto je Bahar otpisao Milana Borjana?

6
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Barak Bahar je izazvao pravi zemljotres kada je doneo odluku da skloni Milana Borjana sa mesta prvog golmana Crvene zvezde.

Čim je stigao, odmah je krenuo da pravi radikalne rezove, pa je tako Aleksandru Kataiju predočio da neće biti prva opcija na svojoj poziciji, što takođe niko nije očekivao. Mnogi se pitaju zašto je doneo takve odluke, ali posle izjave Bena Bitona, igrača koji je sarađivao sa Baharom u Hapoelu Ber Ševi, deluje da su neke stvari malo jasnije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

31-godišnji bek je pokušao da objasni način rada izraelskog stručnjaka, koji je objasnio da je glavi Baharov kvalitet vođenje svlačionice. Tu voli da se pita za sve, ali ključno je da zna da upravlja sa ljudima. Borjan je već neko vreme alfa i omega Zvezdine svlačionice, pa se čini da je Izraelac ovim potezom hteo da pokaže ko će se najviše pitati u budućnosti.

“Svako ko je ikada sarađivao sa Baharom, reći će vam da je ono što se kod njega ističe njegova upravljačka snaga. On zna da upravlja timom, delegira ovlašćenja, daje osećaj svima sa kojima sarađuje da su ravnopravni sa njim, više vredni”, rekao je Biton i dodao:

“Zna i da upravlja svlačionicom u kojoj ima mnogo zvezda. Ljudi misle da nije teško uspeti u jakom timu, ali tamo gde ima mnogo zvezda, ima mnogo i ega i važno je upravljati tim ljudima. Izvan svega toga, Bahar razume fudbal, taktičar je, hrabar. Ima sve fudbalske kvalitete, ali glavna stvar je što zna da upravlja ljudima.”

Bonus video:

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime